10.6 C
România
26 octombrie 2020
TE VREAU LANGA MINE
Viata bate filmul

TE VREAU LANGA MINE 7 SEPTEMBRIE 2015. Jennifer si Marius vor sa se cunoasca mai bine

TE VREAU LANGA MINE 7 SEPTEMBRIE 2015. Gabriela Cristea a avut parte de o zi surprinzatoare la prima emisiune „Te vreau langa mine” a acestei saptamani. Surprinzatoare pentru ca protagonisti au fost Marius si Jennifer, doi tuneri frumosi insa cu firi total diferite si cu vieti atipice.

TE VREAU LANGA MINE 7 SEPTEMBRIE 2015. Marius, un baiat care locuieste in Bucuresti de un an de zile, a marturisit ca doreste sa cunoasca sentimentul dragostei pentru prima oara in viata lui . Nu a fost un rasfatat de dragostea materna caci, la putin timp dupa ce a fost nascut, mama lui l-a lasat in grija bunicilor si, desi a locuit tot timpul la cativa metri, nu si-au vorbit niciodata.

TE VREAU LANGA MINE 7 SEPTEMBRIE 2015. Acapatat un adevarat complex fata de sexul feminin, lucru care l-a impiedicat sa aiba vreodata o iubita. A apelat insa la emisiunea „Te vreau langa mine”, intr-un puseu de curaj, c u gandul de a o cunoaste mai bine pe Jennifer, o tanara rebela, mamica divortata dar total diferita de tiparul pe care i l-ar fi propus lui Marius bunicul lui, de meserie preot.

TE VREAU LANGA MINE 7 SEPTEMBRIE 2015. Paravanul s-a ridicat in aplauzele publiculu, Jennifer fiind de acord sa-i acorde o sansa lui Marius alaturi de care s-ar vedea intr-un cuplu.

Stiri pe aceeasi tema

Marius Iorga Cuceritorul de la MPFM 5, indragostit de Liliana si de medicinista de la Craiova

Cristiana Petrariu Bota

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 17 REZUMAT, 3 NOIEMBRIE 2016. Rivalitatea dintre Kahraman si Maksut se transeaza cu armele

Delia Ion

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 109 REZUMAT, 5 IUNIE 2015. Murat afla ca Firuz si Zinar i-au ucis parintii

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult