TE VREAU LANGA MINE
Viata bate filmul

TE VREAU LANGA MINE 8 OCTOMBRIE 2015. Mihaela a fost petita de un antrenor de fitness

TE VREAU LANGA MINE 8 OCTOMBRIE 2015. Emisiunea de azi a show-ului „Te vreau langa mine” a confirmat faptul ca Mihaela a pus capat definitiv oricarei intentii de a avea o relatie cu Adrian. Mihaela isi urmeaza cursul ei in aceasta emisiune in care nu se poate plange ca duce lipsa de pretendenti.

TE VREAU LANGA MINE 8 OCTOMBRIE 2015. In urma cu cateva zile Mihaela a iesit in oras cu Sorin, un bodygoard care parea initial ca se potriveste foarte bine cu ea. Iesirea in oras a demonstrat insa ca intre ei este un mare obstacol, dorinta lui Sorin ca Mihaela sa renunte la actuala ei meserie, cea de dansatoare la bara.

TE VREAU LANGA MINE 8 OCTOMBRIE 2015. Mihaela a tinut sa-i raspunda imediat lui Sorin. Ea considera ca meseria de dansatoare la bara i se potriveste foarte bine in contextul in care ii ofera posibilitatea unor castiguri financiare importante absolut necesare pentru a o creste pe sora sa pe carea adoptat-o inca de la nastere.

TE VREAU LANGA MINE 8 OCTOMBRIE 2015. Mihaela a vazut insa in solicitarea lui Sorin o lipsa de incredere a acestuia in ea astfel incat, desi pareau a se potrivi foarte bine, frumoasa blonda a decis ca este mai bine sa-si caute in cintinuare jumatatea sentimentala.

O noua ocazire i s-a ivit pe parcursul zilei de azi caci la paravan a venit pentru ea Ovidiu, un tanar in varsta de 26 de ani, din Bucuresti care inca de la intrarea in platou a demonstrat o atitudine debordanta.

Antrenor de fitness, Ovidiu a glumit minute in sir atat cu Mihaela cat si cu Tavi Clonda, sotul Gabrielei Cristea, atmosfera relaxanta dand impresia unui inceput promitator intre cei doi tineri aflati de-o parte si de cealalta a paravanului.

Daca gusturile Mihaelei la barbati s-a conturat in zile intregi petrecute deea in platolul de la „Te vreau langa mine”, Ovidiu a tinut si el sa sublinieze ca prefera ca viitoarea lui partenera sa arate foarte bine din punct de vedere fizic, in conditiile in care prin exercitile de la sala, si el si-a cladit un trup armonios.

Inevitabil, Mihaela a acceptat sa se vada cu Ovidiu si sa se cunoasca in vederea unei viitoare relatii, in acest moment telespectatorii acestui show fiind nerabdatori sa afle vesti despre cei doi tineri.

Stiri pe aceeasi tema

MPFM3. Fanii Oanei, fericiti sa-si revada favorita dupa o perioada de „tacere”

Delia Ion

MPFM 4. Radu Casanova este acuzat de lipsa de respect fata de iubita sa Andrada

Delia Ion

MPFM SEZON 3. Grigore si Mariana, plimbare romantica in parc

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult