10.6 C
România
26 octombrie 2020
TE VREAU LANGA MINE, joi 1 octombrie 2015. O noua runda din razboiul Toni-Alina, ramas indecisa
Viata bate filmul

TE VREAU LANGA MINE, joi 1 octombrie 2015. O noua runda din razboiul Toni-Alina, ramasa indecisa

TE VREAU LANGA MINE 1 OCTOMBRIE 2015. Platoul emisiunii „Te vreau langa mine” a fost dominta si joi de vechiul conflict dintre Toni si Alina, doi fosti indragostiti veniti in show pentru a-si gai noi relatii sentimentale.

TE VREAU LANGA MINE 1 OCTOMBRIE 2015. Noua cearta a fost cauzata de chemarea lui Toni la paravand dar si de materialul facut de o inregistrare facuta cu camera ascunsa in care Toni a vorbit in termeni deloc elogiosi de fosta sa partenera dar si mama acesteia.

TE VREAU LANGA MINE 1 OCTOMBRIE 2015. Toni a fost surprins in timpul unei convorbiri telefonice purtate cu mama lui in care o ruga pe acesta sa intervina pe langa mama Alinei sa nu-l mai deranjeze cu acuze nefondate in contextul in care el nu mai are sentimente pentru fosta lui iubita si vrea sa inceapa o alta relatie.

TE VREAU LANGA MINE 1 OCTOMBRIE 2015. Toni si Alina au fost domoliti cu greu de moderatoarea Gabriela Cristea si ea satula de numeroasele discutii in contradictoriu purtate de cei doi invitati ai ei.

TE VREAU LANGA MINE 1 OCTOMBRIE 2015. In acest moment, o parere mai buna despre Toni pare sa aiba Alexandra venita la paravan pentru a-l cunoaste mai bine. Alexandra s-a dovedita fi o fata cu o poveste atipica.

A fost implicata timp de noua luni intr-o relatie sentimentala cu un aiat pe care ea l-a numit „primul meu prieten”. Din descrierea ei se pare ca inre ei a fost vorb adoar de o relatie platonic cat timp intre ei nu a fost vorba si de momente intime.

Alexandra a aflat la un moment dat ca prietenul ei umbla in acelasi timp si cu alte fete insa marea surpriza a venit in momentul in care a inteles ca baiatul care ii fusese laturi atata timp era inclinat si catre relatii cu persoane de acelasi sex.

Toni a fost de acord ca paravanul sa se ridice si, mai mult, si-a exprimat dorinta de a iesi cu Alexandra la o plimbare prin oras pentru a da o sansa unei eventuale relatii.

Cea de-a doua persoana chemata la paravan a fost tot un baiat. A fost vorba de Bogdan care a reusit ca prin povestea lui de viata sa o impresioneze pe Mihaela.

Mihaela, o tanara de 32 de ani, sef raion la un supermarchet din Bucuresti, a vazut in Bogdan un baiat frumos, puternic si pe care te poti baza oricand la nevoie dupa o relatie de 6 luni rupta in urma geloziei exagerate a fostului ei prieten.

Ruperea relatiei a fost insotita din pacate de scene de violenta manifestata de fostul partener care chiar a pus baieti sa arunce cu pietre in geamul apartamentului in care ea locuieste impreuna cu mama lui.

Bogdan a acceptat sa se ridice paravanul si dupa mai multe minute de dialog deschis cu Mihaela a decis ca este momentul oportun sa o cunoasca si in afara emisiunii.

Stiri pe aceeasi tema

HOROSCOP 8 AUGUST 2016. Predictii astrale pentru ziua de luni!

Delia Ion

BRAVO AI STIL, 8 NOIEMBRIE 2016. Silvia, defavorizata de Iulia Albu? Cristina Mihaela se mentine pe val

Bogdan

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 64 REZUMAT, 16 IUNIE 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult