Teatrul de Stat Constanta, in atentia consilierilor judeteni. Dana Dumitrescu vrea sa revina la conducerea institutiei
Social Stiri locale

Teatrul de Stat Constanta, in atentia consilierilor judeteni. Dana Dumitrescu vrea sa revina la conducerea institutiei

Dana Dumitrescu vrea inapoi la sefia Teatrului de Stat, insa mandatul ei nu mai poate continua. Teatrul de Stat Constanta a fost din nou in atentia consilierilor judeteni, in sedinta ordinara a Consiliului Judetean Constanta de vineri, 17 mai a.c., dupa ce Daniela Dumitrescu, fost manager al institutiei culturale a depus o plangere prealabila impotriva HCJC 112/19.04.2019.

In luna aprilie, consilierii judeteni au stabilit, prin HCJC 112/19.04.2019 repunerea in functia de manager al Teatrului de Stat Constanta, a Danei Dumitrescu, demisa in urma constatarii unor nereguli. Hotararea de Consiliu Judetean privind repunerea in functie a fost adoptata in urma unei decizii a instantei de judecata, care stabilea suspendarea ordinului de demitere a acesteia, pana la solutionarea judecatii plangerilor inaintate magistratilor de Dana Dumitrescu.

Dar aceasta a contestat si HCJC 112/19.04, printr-o plangere inregistrata la Consiliul Judetean Constanta cu numar de inregistrarea 11424/2.05.2019, solicitand completarea cu „mandatul de manager general este valabil pana la solutionarea definitiva a dosarului 1284/118/2019”.

Completarea a fost solicitata avand in vedere ca Daniela Dumitrescu a fost repusa in functie, la conducerea Teatrului de Stat pentru doar doua saptamani, caci pe 30 aprilie a.c. i-a expirat mandatul de manageriat.

„In ceea ce priveste solicitarea de completare a HCJC 112/2019 cu mentiunea ca mandatul de director este valabil pana la solutionarea definitiva a dosarului 1284/118/2019, ce are ca obiect anularea notificarii de incetare a contractului de management, arat faptul ca aceasta nu poate fi acceptata deoarece solutia pronuntata prin sentinta civila 589/2019, respectiv suspendarea executarii notificarii de incetare a contractului de management nu are drept consecinta repunerea contestatoarei in functie pana la momentul pronuntarii unei solutii definitive in dosarul avand ca obiect anularea notificarii.

Prin HCJC 112/2019 contestatoarea a fost repusa in functie in baza sentintei civile urmand sa isi exercite mandatul in baza contractului de management, aspect ce este marcat in timp pana la data de 30.04.2019, data la care a incetat de drept contractul de management al contestatoarei.

Dupa 30.04.2019 mandatul doamnei Daniela Elena Dumitrescu nu mai poate continua”, a aratat presedintele CJC, Marius Horia Tutuianu, in documentatia anexata proiectului de hotarare privind respinderea plangerii prealabile a Danielei Dumitrescu. Cele doua proiecte de hotarare au trecut de votul consilierilor judeteni; consilierii liberali s-au abtinut.

Mentionam ca, de la 1 mai a.c., la conducerea Teatrului de Stat Constanta a revenit Erwin Simsensohn.

Stiri pe aceeasi tema

Noul spital al SRI din Bucuresti va fi construit pe banii CNI. Contractul de proiectare, castigat de o firma care are in portofoliu si proiectarea noului sediu al ANAF

Ioana Badulescu

PSD Iasi, despre Expo Milano 2015: Afacerea Milano, un tun de 120.000 euro din bugetul CJ Iasi?

Cristiana Petrariu Bota

Receptia constructiilor se face dupa noi reglementari. Este interzisa utilizarea constructiei a carei receptie a fost respinsa

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult