Teatru
Life

Teatrul Nottara va sustine spectacolele la Teatrul Elisabeta

Teatrul Nottara şi-ar putea continua activitatea la Teatrul Elisabeta. Primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a declarat, vineri, că o soluţie pentru continuarea activităţii Teatrului Nottara o constituie Teatrul Elisabeta.

Si purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului București, Alexandru Ichim, a declarat ca spectacolele Teatrului Nottara se vor desfășura cel mai probabil la Teatrul Elisabeta.

„În privința situației apărute cu locația de desfășurare a spectacolelor pentru Nottara: 99% — următoarele spectacole se vor desfășura în incinta Teatrului Elisabeta. Decizia finală va aparține managementului Teatrului Nottara, care trebuie să evalueze locația, să vadă dacă aceasta corespunde standardelor pentru a-și desfășura stagiunea viitoare”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului București

Teatrul Nottara a rămas din nou fără sediu, după ce clădirea ArCuB din strada Batişte din Bucureşti, în care trebuia să îşi reia activitatea, a fost încadrată cu gradul I de risc seismic.

Stiri pe aceeasi tema

PLEXUL SOLAR sau creierul abdominal. Modul incredibil prin care te poti vindeca si iti poti controla starea de sanatate

Cristiana Petrariu Bota

ALIMENTE PERICULOASE! Sunt delicioase, dar daca le mananci risti sa te imbolnavesti de cancer?

Bogdan

MPFM SEZON 4. Cristian, imaginea tipului dupa care intoarce capul orice fata

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult