9.2 C
România
20 septembrie 2021
germanos telekom
Social

Telekom rebranduieste toate magazinele Germanos cu insemnele proprii

Telekom anunta ca toate magazinele Germanos vor deveni in curand magazine Telekom, in cadrul procesului de rebranding al grupului de companii Telekom Romania. Este vorba despre 176 puncte de lucru dintre care, primele opt magazine Germanos au inceput deja sa-si schimbe elementele de identitate conform procesului de rebranding.

Cele opt magazine Germanos in caee elementele de identitate vizuala au fost deja inlocuite cu insemnele Telekom sunt situate in Blaj, Bucuresti (zona Mihai Bravu), Codlea, Cluj-Napoca (zona Carrefour, respectiv Iulius Mall), Giurgiu, Odorhei si Targoviste, un alt set de opt puncte de lucru urmand sa fie supuse aceluiasi proces in cursul acestei saptamani.

Cei obisnuiti cu produsele si serviciile disponibile in lantul de magazine Germanos vor beneficia in continuare de aceleeasi oferta. In plus, si site-ul www.germanos.ro va functiona in continuare pentru cei interesati sa-l acceseze.

Pentru a preveni orice inconveniente aduse clientilor, lucrarile aferente procesului de rebranding al magazinelor vor fi efectuate in afara orelor de varf.

Aceasta initiativa este un pas natural in urma fuziunii tuturor operatiunilor mobile sub Telekom Romania Mobile Communications SA, ca societate care le-a absorbit, proces care s-a realizat la 1 decembrie 2017.

Grupul Telekom Romania a anuntat, anul trecut, fuziunea tuturor operatiunilor sale mobile intr-o singura entitate, cu scopul de a concentra toate operatiunile de telefonie mobila ale Germanos, Sunlight şi Telemobil sub brandul Telekom Romania Mobile Communications.

Potrivit operatorului, fuziunea operatiunilor mobile din cadrul grupului Telekom Romania s-a realizat la 1 decembrie 2017, iar noua entitate – Telekom Romania Mobile Communications SA si-a pastrat obiectul principal de activitate.

Telekom Romania ofera servicii de telecomunicatii fixe şi mobile complete, personalizate pentru o comunitate vasta de clienti, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Telekom Romania este prezenta pe piata româneasca din 2014, dupa rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE România. Telekom apartine Deutsche Telekom, unul dintre liderii globali de telecomunicatii integrate.

Stiri pe aceeasi tema

LEGEA GRATIERII. Guvernul a scris peste noapte Legea gratierii si a modificat definitia abuzului in serviciu. Ministerul Justitiei a publicat proiectele pe site

Delia Ion

Istoricul Mihai Maxim a murit la varsta de 74 de ani

Delia Ion

Aviz favorabil pentru arestarea deputatului Elena Udrea

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult