Sport

TENIS-FED CUP: Romania a invins Letonia si va evolua la baraj cu Ucraina

Nationala feminina de tenis a Romaniei joaca duminica, impotriva selectionatei similare a Ucrainei, o partida decisiva pentru calificarea in play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale.

Romania a ajuns in aceasta postura dupa trei victorii obtinute, cu acelasi scor, 2-1, in cadrul grupei B din Zona Europa-Africa, impotriva Ungaliei, Marii Britanii si Letoniei.

Partida de sambata, cu Letonia, a fost la discretia tricolorelor, diferenta de valoare dintre cele doua echipe fiind una evidenta, tinand cont de clasarea jucatoarelor in topul WTA.

Primul punct pentru Romania a fost adus de Irina Begu, compatrioata noastra invingand-o pe Jelena Ostapenko, in doua seturi, cu un simetric 6-3.

Desfasurare similara si a partidei dintre Monica Niculescu si Dianei Marcinkevica, scor 6-3, 6-3, la capatul unui duel in care toate cifrele au aratat superioritatea evidenta a jucatoarei nostre.

In partida de dublu, Romania a intrat pe teren in componenta Simona Halep/Sorana Carstea insa, o problemele stomacale cu care s-a confruntat Sorana, a dus la intreruperea partidei, desfasurate in fata perechii Emulina/Ostapenko, dupa numai cinci game-uri.

Articole asemănătoare

AUSTRALIAN OPEN 2015. Florin Mergea s-a calificat in optimi, la dublu mixt

Bogdan

Romania ocupa locul 15 in topul FIFA-Coca-Cola

Bogdan

Finala romaneasca la Turneul Campionilor. Tecau vs Mergea, de la 17.30. Horia Tecau a devenit lider mondial al clasamentului ATP de dublu

Lucy Ionesco