Life

Tensiuni in Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania, un auto-proclamat consiliu director ingradeste conducerii accesul in sediu

Tensiuni în Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România, recunoscută ca persoană juridică de utilitate publică în România.  În mijlocul unui conflict care durează de mai multe luni, conducerea UZP reclamă într-un comunicat de presa că nu poate intra în sediul organizaţiei din Bucureşti.

Totodata, Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România acuză că un auto-proclamat consiliu director îi îngrădeşte accesul la logistica pentru funcţionarea sediului.

Situaţia îi afectează – se mai arată în comunicat – în mod deosebit, pe ziariştii pensionari care îndeplinesc condiţiile pentru a primi indemnizaţia de membru al acestei uniuni de creaţie.

Conform statutului privind utilitatea publică, membrii UZP retraşi din activitate primesc o indemnizaţie ce reprezintă echivalentul a 50% din pensie, prevăzută de o lege adoptată în cursul anului trecut.

Stiri pe aceeasi tema

Marius Moga, Loredana Groza, Smiley, Felicia Filip si Aurelian Temisan ar putea fi chemati la DNA

Corina Alexandru

Andreea Lazar, iubita lui Lazarus, a devenit cantareata. Vezi ce piesa a scos. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

Aston Kutcher s-a logodit cu Mila Kunis la cateva luni dupa ce a divortat de Demi Moore

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult