11.4 C
România
28 octombrie 2021
ANAF - Ministerul Finantelor
Comunicate

Termenul de depunere a formularului 200 este 25 mai 2016. Sesiuni ANAF privind declaratia privind veniturile

ANAF – COMUNICAT DE PRESA. Având în vedere că se apropie termenul de depunere a formularului 200, 25 mai 2016, sesiunile de îndrumare și asistență care se vor desfășura pe pagina de Facebook a ANAF vor avea ca temă depunerea Declaraţiei privind veniturile realizate din România pentru anul 2015.

Tema sesiunii de miercuri a fost dedicată exclusiv persoanelor care au realizat în anul 2015 VENITURI DIN CEDAREA FOLOSINȚEI BUNURILOR și care au obligația de depunere a Declaraţiei privind veniturile realizate din România.

Specialiștii de la Direcția Generală de Asistență pentru Contribuabili au stat joi dupa-amiaza de vorba cu internautii pentru a le oferi asistență în ceea ce privește tema acestei sesiuni.

ANAF si inspectorii Antifrauda pregatesc controale pe Litoral de 1 Mai, dar intervine o schimbare majora fata de anul trecut

Precizările avute în vedere la sesiunea de comunicare cu ANAF sunt următoarele:
1. Întrebările trebuie să vizeze exclusiv tematica acestei sesiuni și vor fi adresate sub forma comentariilor la această postare. Întrebările legate de alte teme nu vor fi analizate.
2. Înainte de a posta întrebarea dumneavoastră, asigurați-vă că ați parcurs cu atenție întrebările și răspunsurile primite de celelalte persoane, astfel încât să evităm repetarea acelorași întrebări.
3. În funcţie de numărul întrebărilor adresate până în ora 16.30 şi de complexitatea acestora, răspunsul va fi comunicat pe loc sau ulterior, într-un timp cât mai scurt.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor si culturii. Spune „nu” tabloidizarii presei din Romania! Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Ne poti scrie pe adresa hotweek.ro@gmail.com.

Stiri pe aceeasi tema

Hexi Pharma – Drept la replica in cazul articolului privind produsele dezinfectante

Cristiana Petrariu Bota

Practicantii Falun Gong din Romania comemoreaza la Ambasada Chinei 19 ani de la „apelul de la Zhongnanhai”

Cristiana Petrariu Bota

MedLife a preluat pachetul majoritar la Spitalul Humanitas din Cluj

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult