Economie

Termenul de depunere a ofertelor pentru privatizarea Romtelecom, prelungit pana in 21 noiembrie

Termenul pana la care se pot depune ofertele de participare pentru servicii de consultanta in vederea privatizarii Romtelecom a fost prelungit pana in data de 21 noiembrie 2013, informeaza Ministerul pentru Societatea Informationala (MSI).

In contextul in care termenul initial era 7 noiembrie, la solicitarea potentialilor ofertanti ministerul de resort a prelungit pana in 21 noiembrie 2013 perioada in care puteau fi depuse ofertele de participare pentru servicii de consultanta in vederea vanzarii pachetului minoritar de actiuni pe care MSI il detine la Romtelecom SA.

Anunțul a fost publicat în data de 7 octombrie pe site-ul MSI, în presa de specialitate internațională și românească, termenul inițial fiind 7 noiembrie. Termenul limită de depunere şi deschidere a ofertelor a fost prelungit până la data de 21 noiembrie 2013, la solicitarea potențialilor ofertanți, în vederea finalizarii elaborarii ofertelor si a organizarii unor consultări interne aprofundate cu toți factorii de decizie implicati. Data deschiderii ofertelor a fost, de asemenea, decalată, urmând a avea loc pe 21 noiembrie 2013, ora 14:00, la sediul Ministerului pentru Societatea Informațională, iar termenul în care pot fi solicitate clarificări a fost prelungit până pe 14 noiembrie 2013, ora 17:00.

Viitorii ofertanţi trebuie să dovedească că au participat în ultimii 10 ani, în calitate de consultant al guvernelor/ministerelor/altor autorităţi publice din România sau la nivel internaţional, în cadrul unor proiecte de privatizare la companii de stat cu o cifră de afaceri de cel puţin 2,5 miliarde de lei la momentul demarării procesului de privatizare sau au finalizat în ultimii 10 ani cel puţin un contract de consultanţă a guvernelor/ministerelor altor autorităţi publice din România sau la nivel internaţional, în cadrul unor proiecte de privatizare cu o valoare de cel puţin 1,3 miliarde de lei la companii de stat sau au participat în ultimii 5 ani în calitate de consultant în investiţii financiare pe piaţa de capital sau vânzări de pachete de acţiuni, cumulate în mediul privat, în valoare de cel puţin 500 milioane de lei, conform criteriilor stabilite de către minister.

Atribuțiile Consultantului vor consta în acordarea de asistenţă specializată pe tot parcursul procesului de privatizare, elaborarea tuturor documentelor şi efectuarea tuturor proceselor a căror necesitate apare pe parcursul procesului de privatizare, inclusiv cele care au menirea de a optimiza procesul de privatizare (divizări, fuziuni, conversie etc.), elaborarea strategiei de privatizare şi propunerea metodei de privatizare.

Stiri pe aceeasi tema

Romania, printre tarile UE cu cea mai scazuta rata a inflatiei

Cristiana Petrariu Bota

Un miliard de euro vor fi folositi pentru a acoperi contributia bugetului de stat pentru cofinantarea unor proiecte prioritare de transport

Cristiana Petrariu Bota

TVA redus sau eliminat la mai multe produse, masura este menita a ajuta firmele mici si mijlocii (proiect al Comisiei Europene)

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult