9.5 C
România
27 septembrie 2021
"THE FOUR - CEI 4", din 31 martie la Antena 1. Cheloo, Feli, Carla's Dreams si Antonia fac parte din juriu. Castigatorul The Four trebuie sa fie mai bun ca juratii!
Viata bate filmul

„THE FOUR – CEI 4”, din 31 martie la Antena 1. Cheloo, Feli, Carla’s Dreams si Antonia fac parte din juriu. Castigatorul The Four trebuie sa fie mai bun ca juratii!

„THE FOUR – CEI 4”, DIN 31 MARTIE LA ANTENA 1. O noua emisiune incepe sambata, 31 martie 2018, la Antena 1, de la ora 20.00. „The Four – Cei 4” este un nou concept de emisiune care intra pe piata media din Romania si are toate sansele sa se transforme intr-un fenomen, pentru ca se bazeaza pe o reteta nemaiutilizata pana acum. Juratii „The Four – Cei 4” sunt Feli, Antonia, Cheloo si Carla’s, ei fiind cei care vor alege cei 4 concurenti, cunoscuti in industria muzicala din Romania.

„THE FOUR – CEI 4”, DIN 31 MARTIE LA ANTENA 1. Cei 4 concurenti sunt provocati de CHALLENGERI, iar publicul (din sală si telespectatorii) vor da voturile. Nimeni nu este sigur de scaunul sau pana cand nu se termina marea finala a emisiunii.

„THE FOUR – CEI 4”, DIN 31 MARTIE LA ANTENA 1. Fiecare dintre „Cei 4” are o vastă experiență în muzică și nu este străin de scenele mari din România. Tocmai de aceea, jurații Antonia, Feli, Carla’s Dreams și Cheloo au decis că ei merită să ocupe scaunele rezervate pentru „The Four – Cei 4”, însă în fiecare ediție aceștia trebuie să lupte pentru a-și păstra locul.

„THE FOUR – CEI 4”, DIN 31 MARTIE LA ANTENA 1. Macanache, PREZENTATOR

Macanache, cel care va urca pe scena ”The Four – Cei 4” în calitate de prezentator, le reamintește concurenților că în fiecare ediție lupta se dă pe loc, astfel că noua provocare a emisiunii va fi, întocmai ca în industria muzicală, ca cei aleși să își păstreze locul deja câștigat și să devină mai buni de la o săptămână la alta!

Astfel, începând cu data de 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, Cei 4 vor fi pregătiți să lupte în fiecare ediție cu challengerii care vor încerca mai întâi să convingă juriul că merită să primească șansa de a se duela. Fiecare challenger care obține toate cele patru voturi ale juriului poate alege un artist din Cei 4 să îl provoace la duel. Astfel, fiecare va interpreta o nouă piesă, iar de această dată, publicul din sală este cel care decide câștigătorul, votând prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4”.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 MARTIE 2015. Doctorul Andrei: Fetele apreciaza baietii care contrariaza decat pe cei previzibili!

Delia Ion

BILETUL ZILEI 10 IULIE 2017. Avem meciuri in Norvegia, Islanda si Suedia

Bogdan

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 12 REZUMAT, 19 IANUARIE 2016. Bahar se cearta cu Efsun si cu Nuran insa este protejata de Ilyas

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult