amenajari interioare
Recomandari

The New Normal: cum arată designul interior pentru HoReCa în anul 2022?

Sursă foto: Unsplash.com

De la un an la altul lucrurile se schimbă. Este un lucru normal! Preferințele oamenilor din multe domenii sunt diferite. Toți evoluăm, într-un fel sau altul. Industria ospitalității anul acesta trebuie să ofere mult mai mult. Și aici se simt efectele celor doi ani de pandemie, pe care și noi le resimțim din plin.

Mai mult decât atât, este o industrie care s-a dezvoltat foarte mult in România. Mai mult ca sigur că în viitor vom fi preferați de mult mai mulți turiști străini. Nu este singurul motiv pentru care îți recomand să fii la curent cu cele mai noi tendințe ale acestui domeniu din anul 2022.

Turiștii doresc să experimenteze experiențe noi anul acesta

Când vine vorba de amenajari interioare, trendul anului 2022 din domeniul HoReCa se îndreaptă către experiențele noi și inedite, pe care turiștii și le doresc din ce în ce mai mult. Poate că multă lume a rămas surprinsă atunci când in România au apărut, cu ani în urmă, campingurile de lux. Greu de crezut că urmau să aibă un succes real. Cu toate acestea, ele sunt la modă și în zilele noastre. Confort de 5 stele în mijlocul naturii!

Oarecum, această tendință se accentuează în acest an. Este vorba despre hotelurile pop-up. Un astfel de hotel se poate crea foarte ușor, fie într-un bloc de locuințe, fie cu ocazia unui festival sau al unui eveniment de importanță maximă (o nuntă, spre exemplu!). Turiștii îl vor prefera deoarece experiența este foarte plăcută și cu totul nouă. Ceva ce iese din cotidian și din rutina ultimilor zeci de ani.

Personalitatea localului trebuie să fie bine conturată

Pentru a rămâne în TOP-ul preferințelor va trebui să te adaptezi rapid la preferințele turiștilor de anul acesta. Mai mult ca sigur că ai aflat următorul lucru: în domeniul Digital Marketing, brandurile care se implică și investesc în acțiuni caritabile sau în problemele sociale importante cu care oamenii se confruntă, sunt mult mai apreciate.

Oarecum, și în domeniul HoReCa se întâmplă același lucru. Creează proiecte de voluntariat cu diferite scopuri, organizează expoziții ale artiștilor locali, sprijină comunitatea anul acesta, mai mult decât ai făcut-o până acum. Vei vedea că turiștii vor remarca imediat acest lucru și popularitatea ta va crește repede.

Acest fenomen nu este datorat în proporție de 100% problemelor generate de pandemie. Este vorba despre felul în care oamenii evoluează în ultimul timp. Competiția exagerată de la servici, exigențele absurde pe care unele companii le impun în anumite domenii, încep să devină de domeniul trecutului. Contează cel mai mult elemente precum: echilibrul, valorile reale, sinceritatea și familia. Societățile moderne par să se maturizeze din ce în ce mai mult.

Așadar, o companie care este interesată de astfel de lucruri, este implicit o companie matură în adevăratul sens al cuvântului și denotă o personalitate puternică. Astfel de companii din industria HoReCa vor avea succes anul acesta! Ține cont de acest lucru pe viitor când te vei apuca de o amenajare cafenea.

Spațiile de coworking

Dacă ai spații neutilizate sau dacă unele spații chiar nu sunt deloc interesante pentru cei care poposesc în hotelul tău, transformă-l în ceva util și foarte modern. Aceste spații pot fi chiar și închiriate. În America acest lucru a avut succes! Fii atent la felul în care îl amenajezi deoarece succes anul acesta vor avea locurile cu foarte multă personalitate.

 

 

 

Stiri pe aceeasi tema

Tot ceea ce trebuie să știi despre programul NOUA CASĂ

Ritualul lumanarii pentru o nunta laica

Cristiana Petrariu Bota

Care sunt avantajele oferite de husa de telefon Huawei Mate 40 Pro?

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult