Theodor Ouatu, militar de cariera, a fost inmormantat cu onoruri militare. Fratele sau, artistul Cezar Ouatu: Teutu meu, sunt gol si-mi pare tare rau
Social

Theodor Ouatu, militar de cariera, a fost inmormantat cu onoruri militare. Fratele sau, artistul Cezar Ouatu: Teutu meu, sunt gol si-mi pare tare rau

Theodor Ouatu, militar de cariera, a fost inmormantat, marti, cu onoruri militare. Fratele cunoscutului contratenor Cezar Ouatu, Theodor absolvise Colegiul National Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza, Academia Fortelor Aeriene „Henri Coanda” din Brasov si avea grad de locotenent-colonel. Era practicant de Aikido, dar cocheta si cu muzica alaturi de fratele sau. 

Cunoscutul contratenor Cezar Ouatu, rudele sale si numerosi prieteni l-au condus pe ultimul drum, marti, pe Theodor Ouatu. Slujba de inmormantare a avut loc la Cimitirul Bolovani din Ploiesti.

Colegiul National Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza a transmis un mesaj de aducere aminte a celui care a fost Theodor Ouatu:

Am primit cu tristete si profund regret vestea ca distinsul nostru absolvent (promotia 1993), coleg si prieten, Theodor-Daniel Ouatu, s-a inrolat in Armata cerurilor mult prea devreme, lasand in sufletul nostru un gol imens.
Intr-un asemenea moment, in care am pierdut nu numai un bun camarad, ci si un mare om, de o noblete sufleteasca rar intalnita, de o deosebita generozitate si distinctie morala, mereu atent la nevoile celor din jur, cuvintele rostite sunt prea putine. Respectat pentru daruirea, pasiunea si profesionalismul manifestate, in perioada 2012-2013, cat a indeplinit functia de comandant de companie (si instructor), ofiterul Theodor-Daniel Ouatu a adus un plus in procesul de formare a liceenilor militari. Va ramane vesnic in inimile celor care l-au cunoscut ca un profesionist desavarsit, un ofiter destoinic, un camarad de nadejde.
In fata acestei despartiri, suntem alaturi de familia indurerata, careia ii transmitem sincere condoleante si un gand de mangaiere si alinare! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Theodor si Cezar Ouatu
Theodor si Cezar Ouatu

Dupa slujba religioasa, Cezar Ouatu a transmis declaratii coplesitoare despre fratele sau.  Ela asternut pe retelele de socializare cateva ganduri coplesitoare dupa inmormantarea fratelui sau, Theodor Ouatu.

“Eroul meu , frumosul meu, un intelectual desăvârșit de o modestie si un bun simt rar intalnit, colonelul meu, pasionatul meu de muzică, campionul meu de aikido, glumețul meu, iubitul meu frate , astăzi este ultima zi printre pământeni și parcă mi-e tot mai greu sa mă obișnuiesc că ne luăm rămas bun dar cred și-mi dau seama că vei fi fericit acolo și ne vei veghea pe noi toți cei care te-am iubit !!! Teuțu meu, sunt gol și-mi pare tare rău, prea devreme dar știu că tata va fi fericit să vă întâlniți”, a scris cantaretul pe Instagram, unde a publicat o poza alb-negru cu fratele sau.

Dupa ce si-a luat adio pentru totdeauna de la fratele lui, Cezar Ouatu a ajuns astazi, putin dupa ora 16:00 intr-un restaurant italienesc din Brasov, orasul preferat de Theodor Ouatu – “Cu gandul la tine, fratele meu Teut… In orasul tau de suflet” este mesajul notat de artist pe imaginea facuta publica pe Instagram Stories si pe care o puteti vedea in galeria foto a articolului.

Fratele mai mare a lui Cezar Ouatu s-a stins din viata duminica.

In 2010, tatal celor doi, flautistul Florin Ouatu, a murit in urma unui infarct.

 

Articole asemănătoare

10 mai va fi zi de sarbatoare nationala

Corina Alexandru

MApN reinfiinteaza Liceul Militar Tudor Vladimirescu de la Craiova

Lucy Ionesco

Chestorul Catalin Ionita si comisarul Florin Dragnea si-au preluat functiile la Politia Romana

Ioana Badulescu