Politica

Theodor Paleologu considera ca “nu este acceptabil ca o unitate a Jandarmeriei Romane sa defileze pe sub Arcul de Triumf”

Theodor Paleologu a declarat, la RFI, ca “nu este acceptabil ca o unitate a Jandarmeriei Romane sa defileze pe sub Arcul de Triumf”. Fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, spune la RFI ca unitatile Jandarmeriei nu ar trebui sa mai participe la eveniment, dupa violentele din 10 august, din Piata Victoriei.

Theodor Paleologu considera ca “nu este acceptabil ca o unitate a Jandarmeriei Romane sa defileze pe sub Arcul de Triumf. Ar fi o neobrazare si o nerusinare. Eu recunosc cat de importanta este Jandarmeria pentru o tara, nu este vorba despre asta. E vorba de faptul ca sefii Jandarmeriei au dezonorat Jandarmeria”.

In opinia fostului ministru al Culturii, “Jandarmeria nu are ce cauta pe 1 Decembrie pe sub Arcul de Triumf, ar fi o insulta adusa celor morti in Primul Razboi Mondial, pentru ca jandarmii transformati in unealta politica au batut oameni, au schilodit oameni, i-au trimis in spital, ca sa apere o banda de hoti”.

Articole asemănătoare

Ponta, la sedinta de Guvern: Nu avem de dat niciun dolar la FMI si nu avem voie sa imprumutam niciun dolar

Lucy Ionesco

Moscheea de la Bucuresti ofera garantii de securitate si va fi construita, sustine Administratia Prezidentiala

Lucy Ionesco

Guvernul va adopta bugetul pe anul 2019 cel tarziu pana pe 31 ianuarie, a anuntat secretarul BP din Camera Deputatilor

Lucy Ionesco