Theodor Stolojan, dupa atentatele din Turcia: E incredibil ce se poate intampla oricarui cetatean

Bogdan
By Bogdan iunie 29, 2016 15:47

Theodor Stolojan, dupa atentatele din Turcia: E incredibil ce se poate intampla oricarui cetatean

Europarlamentarul PNL, Theodor Stolojan, condamna atentatele de pe aeroportul Ataturk din Istanbul, Turcia, declarandu-se stupefiat de ce ce se poate intampla oricarui cetatean, care poate calatori la timpul nepotrivit si la locul nepotrivit. “Cruzimea incredibila” a teroristilor este “greu de acceptat si de inteles”, a declarat la RFI europarlamentarul Theodor Stolojan.

Amintim ca cel putin 36 de persoane au murit si peste 150 au fost ranite in urma unui atentat comis, ieri, pe aeroportul Ataturk din Istanbul.

Theodor Stolojan spune că “este pur şi simplu incredibil ceea ce se poate întâmpla oricărui cetăţean care călătoreşte. Te poţi afla în momentul respectiv la locul nepotrivit, la timpul nepotrivit”.

ATENTAT pe aeroportul Ataturk din Istanbul, cel putin 36 de morti si 150 de raniti

Eurodeputatul condamnă “cruzimea” teroriştilor: “Aeroportul Ataturk este unul dintre cele mai aglomerate în traficul de pasageri din lume. Eu cunosc acest aeroport, am fost de multe ori, am trecut prin el. E ceva greu de imaginat, e greu de acceptat, e greu de înţeles această cruzime incredibilă a celor care provoacă acest gen de atentate”.

“Am văzut declaraţia dată de Statele Unite ale Americii, am văzut declaraţia preşedintelui Turciei, Erdogan, sigur că am toată compasiunea. În acelaşi timp, sunt total de acord cu declaraţiile date şi anume că lupta împotriva terorismului este deja sau de mult timp, nu de acum, trebuie să fie un obiectiv global, al întregii lumi civilizate”, afirmă parlamentarul european.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.