12.4 C
România
20 octombrie 2020
Alegeri

Tiberiu Avramescu si-a anuntat candidatura la Primaria Pitesti

Tiberiu Avramescu si-a anuntat, pe pagina sa de Facebook, candidatura la Primaria Pitesti. Pentru a-i convinge pe alegatori, Tiberiu Avramescu si-a deschis si un blog unde promite sa tina legatura cu cetatenii, sa le asculte punctele de vedere si propunerile pentru dezvoltarea orasului Pitesti. Iata si ce a scris Tiberiu Avramescu pe Facebook si pe blog.

Pasul următor: candidez pentru Primăria Pitești

Dragi piteșteni,

Cu riscul de a părea naiv, recunosc că unul dintre motivele pentru care am decis să intru în politică în urmă cu mai bine de 5 ani a fost acela de a încerca sa fac ceva pentru a schimba lucrurile în acest oraș, în această țară. Atunci ajungeam la concluzia că nu mai pot sta deoparte inactiv si am ales să intru în lumea dură a politicii. Astăzi, după o experiență în politică de 5 ani și una de 3 ani în calitate de consilier municipal, am decis sa fac pasul următor: să intru în competiția pentru nominalizarea din partea Partidului Național Liberal pentru o candidatură la Primăria Municipiului Pitești.

Sunt multe motivele pentru care am ales să fac acest pas. În primul rând, imi doresc ca alegerile locale de anul viitor sa aducă la conducerea Piteștiului un alt fel de primar – un primar mai tânăr, responsabil, care să facă mai multă administrație și mai puțină politică. Deciziile și pozițiile publice ale edilului municipiului Pitești trebuie luate în funcție de oportunitatea socială și economică și nu în funcție de oportunitatea politică sau personală. Nu vreau să fac alte comentarii referitoare la situația actuală a primarului Tudor Pendiuc (pe care o regret), ar fi de prisos.

Recunosc că îmi doresc ca 2016 să aducă acestui oraș un primar de altă culoare politică și cred ca un liberal ar fi cea mai bună alegere. De 25 de ani, sub conducere PSD, orașul s-a dezvoltat din inerție, iar dezvoltarea a fost făcută haotic și necontrolat. Este nevoie de un suflu nou pentru Pitești, de o nouă gândire, de un nou proiect. De aceea, candidatura mea reprezintă pentru colegii mei din Partidul Național Liberal un mesaj pentru competiție. Vreau să ridic stacheta, îmi doresc ca toți colegii mei interesați de o candidatură la Primăria Pitești să își facă cunoscută această opțiune, să aducă argumente în sprijinul candidaturii, să vină cu soluții pentru rezolvarea problemelor piteștenilor, în așa fel încât, atunci când vom alege candidatul nostru pentru Primăria Pitești, acesta să fie cel mai bun candidat și să aibă mari șanse să câștige.

Mai puțin de 12 luni ne despart de un moment important, chiar istoric pentru municipiul Pitești și piteșteni: acest oraș va fi, în sfârșit, condus de altcineva. Consider că este o dovadă de responsabilitate politică ca toți cei care avem asemenea intenții să le anunțăm din timp, iar toate partidele politice argeșene să își anunțe din timp susținerea pentru candidații propuși. Haideți să le dăm piteștenilor timpul necesar sa analizeze CV-ul candidaților, să le urmărească activitatea și ieșirile publice!

Sigur că, intrat în această competiție, îmi doresc să obțin nominalizarea din partea Partidului Național Liberal și după aceea să câștig bătălia pentru Primărie, dar mai mult decât atât, îmi doresc ca Partidul Național Liberal să vină în fața piteștenilor cu un candidat puternic și cu un program viabil. Personal consider că în alegerile de până acum, nu a existat o candidatură serioasă și credibilă din partea niciunuia dintre adversarii PSD. Spun asta nu pentru că cei care au candidat nu ar fi fost oameni valoroși, ci pentru că întotdeauna candidații anti-PSD au fost aleși pe ultima sută de metri și nu au avut un proiect puternic. De aceea, văzând tatonările de pe scena politică piteșteană, din Partidul Național Liberal, am decis să intru în această competiție, astfel încât, să determin cât mai multi candidați să participe la aceasta, iar piteștenii să aibă timp să ii evalueze, iar peste un an să decidă în cunoștință de cauză.

Dumneavoastră, cetățenilor municipiului Pitești, veți avea un rol extrem de important. Rolul dumneavoastră nu este doar acela de a alege viitorul primar, ci și acela de a spune candidaților ce doriți să se întample cu orașul nostru. Vă invit să vă exprimați punctele dumneavoastră de vedere, opiniile și propunerile pentru dezvoltarea Piteștiului pe acest blog (www.tiberiuavramescu.wordpress.com) și pe adresa mea de Facebook (www.facebook.com/avramescu.tiberiu).

Va multumesc,

Tiberiu Cristian Avrămescu

Stiri pe aceeasi tema

Candidati EUROPARLAMENTARE 2014: PDL a depus lista la BEC

Cristiana Petrariu Bota

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Mai multe sectii de votare pentru romanii din diaspora

Delia Ion

Candidatii PNL pe Bucuresti: Nazare la Sectorul 1, Sava la Sector 4, Raetchi la Sectorul 5. Candidatul PNL la Sectorul 6 se decide saptamana viitoare

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult