Stiri locale

Tichetele pentru alimente intarzie la Constanta, pensionarii ii cer socoteala lui Fagadau

Tichetele pentru alimente intarzie la Constanta, motiv de revolta pentru pensionari care acum ii cer socoteala primarului interimar Decebal Fagadau. Pensionarii asteptau ca tichetele pentru alimente sa fie distribuite inainte de Paste, numai ca acestia nu le-au primit nici azi. Suparati pe promisiunile desarte ale lui Fagadau, oamenii au luat cu asalt pagina de Facebook a Primariei si au cerut explicatii Administratiei Locale.

Persoanele care s-au înscris în programul „Respect”, derulat de Primăria Constanţa, care înlocuieşte acordarea pachetelor sociale, au avut o mare dezamăgire: tichetele nu au fost acordate înainte de Paşte. În cadrul şedinţei de Consiliu Local, ce a avut loc miercuri, 27 aprilie, primarul interimar Decebal Făgădău a anunţat că, din cauza contestaţiilor, tichetele nu au putut fi tipărite.

„Pentru prima oară tichetele nu vor fi acordate înainte de Paşte. S-a depus o contestaţie la licitaţia de tipărire şi distribuire a tichetelor. Dacă va fi respinsă contestaţia, vom începe tipărirea lor, dacă nu… vedeţi şi dumneavoastră cât durează licitaţia”, a menţionat acesta. Numai că oamenii nu au luat în seamă scuzele, ei precizând că nu-i încălzeşte cu nimic. „Îmi pare rău să vă spun, dar sunteţi neserios! Ne-aţi păcălit cu tichetele de alimente.Vă jucaţi cu noi ca şoarecele cu pisica. Nu mă aşteptam la aşa ceva. Măcar acum sunteţi sinceri să ne daţi un răspuns dacă se mai dau sau nu tichetele”, a scris Lenuţa O.

„Nu vă onoraţi promisiunile cu tichetele şi mai vreţi să fiţi aleşi, domnilor! Ruşine pentru voi! Găsiţi pentru tot ce aveţi nevoie, dar pentru amărâţii de pensionari nu. Aşteptaţi-le voturile”, a adăugat şi Cornelia T., pe când o altă persoană a ţinut să precizeze: „Aşa s-a întâmplat şi înainte de Crăciun cu pachetele!!! Nu prea vă ies licitaţiile. Toate proiectele iniţiate de dumnealui ies pe dos! De la pachete, la patinoarul de astă iarnă pe care nu vroia ENEL să îl branşeze, la reabilitare parc arheologic, la zilele Constanţei, la locurile de joacă din oraş, la ecarisaj etc. până la nişte amărâte de tichete nu a ieşit nimic!!!! Toţi suntem buni la vorbe…”.

La toate aceste sesizări, reprezentanţii Primăriei au oferit răspunsul standard: „Sesizarea dvs. a fost înregistrată cu nr…, cheie de control… şi înaintată spre soluţionare. Revenim în cel mai scurt timp posibil cu un răspuns”, în care oamenii nici că-şi mai pun baza: „Nu ne mai minţiţi, vrem un răspuns concret”. Cât despre data la care tichetele vor fi distribuite, Decebal Făgădău a precizat la finele lunii aprilie: „Sunt unul dintre cei care regretă foarte mult că nu s-au acordat acum. Ştiu că dacă se vor acorda în mai se va considera o mişcare electorală şi nu este aşa. Sunt necăjit din cauza acestui inconvenient cu licitaţia”.

Sursa informatiei/foto: replicaonline.ro

Stiri pe aceeasi tema

Mihai Seplecan este noul presedinte al CJ Cluj

Cristiana Petrariu Bota

Inca un caz de medic fals in Romania! Un fost zidar a devenit medic dentist langa Bucuresti, dupa ce a invatat de la sotie sa scoata masele

Cristiana Petrariu Bota

Maiorul Constantin Olaru a pierdut lupta cu viata

Teodora Badescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult