Greva de la metrou ramane in vigoare, desi Tribunalul Bucuresti a declarat nelegala actiunea de protest
Social

Tichetul unic de transport va fi implementat in Bucuresti din toamna

Tichetul unic de transport, care va putea fi folosit de calatori si pe mijloacele RATB si la metrou si la microbuzele unei firme private licentiate din zona Bucuresti – Ilfov, va fi implementat in Bucuresti din aceasta toamna, a anuntat, joi, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Primarul Capitalei a explicat ca tichetul unic de transport va fi introdus incepand din această toamna, in colaborare cu Metrorex si CFR. Biletul unic va putea fi accesat atat prin companiile de stat, cat si de cele private.

Citeste si: Primaria Capitalei vrea sa construiasca spitalul metropolitan pe un teren apartinand Televiziunii Romane

„Împreună cu Metrorex și CFR, vom implementa, începând din această toamnă, programul tichetului unic de transport. Acest bilet unic, practic, va putea să se adreseze atât companiilor de stat — mă refer aici la RATB, Metrorex, CFR—, dar și societăților care au fost create de unitățile administrativ-teritoriale, precum și firmelor private, noutatea fiind că un călător din București sau Ilfov, cu același bilet, poate să urce și într-un autobuz RATB, poate să meargă și cu metroul, poate să urce și într-un microbuz al unei firme private licențiate în zona București — Ilfov”, a precizat Gabriela Firea.

Precizările au fost făcute la sediul PMB, cu ocazia semnării de către edilul general, Gabriela Firea, președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache, și 40 de primari din județul Ilfov a actului constitutiv al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară de Transport Metropolitan București și zona adiacentă.

Stiri pe aceeasi tema

NOUL COD RUTIER 2016: Permisul auto poate fi suspendat la cererea medicului de familie

Cristiana Petrariu Bota

PRIMA CASA 2017: 500 de romani acceseaza zilnic acest program de creditare

Delia Ion

Alina Bica, condamnata la 4 ani de inchisoare cu executare. In acelasi dosar, Videanu a fost achitat

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult