Stiri locale

TIMISOARA. Locuinte de serviciu pentru medici, personal de la Ambulanta si functionari ai CJT

TIMISOARA. Locuinte de serviciu pentru medici, personal de la Ambulanta si functionari ai unor institutii aflate in subordinea Consiliului Judetean (CJ) Timisoara. Receptia blocului cu locuinte de serviciu a fost deja semnata, investitia in imobil insumand peste 2 milioane de lei. Potrivit jurnalistilor de la Banatul Azi, in imobilul de pe strada Martir Marius Ciopec se vor muta, in cel mult o luna, personal de la Spitalul Judetean Timisoara, de la Serviciul de Ambulanta Timis, precum si functionari ai institutiilor din subordinea CJ.

Blocul are 44 de apartamente. Cele mai multe merg spre medici şi personal medical. Chiria percepută nu va depăşi 50 de euro lunar, iar apartamentele au o cameră (40) şi două camere (4).

„Din 44 de apartamente, 24 merg spre personalul Spitalului Judeţean Timişoara, iar unul către Serviciului de Ambunaţă pe care îl avem. Eu zic tot în zona de sănătate. 17 vor rămâne la dispoziţia Consiliului Judeţean care va repartiza către instituţiile Consiliului Judeţean. Cu menţiunea că vor fi repartizate către cei care nu au o locuinţă la ora actuală”, a declarat Titu Bojin, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş.

Afla aici ultimele stiri locale

Conducerea Consiliului Judeţean Timiş reţine 2 apartamente şi pentru piloţii care dirijează elicopterul SMURD, aflat în prezent la Arad. Asta pentru că Bojin crede că aparatul de zbor va ajunge la Timişoara, iar piloţii vor avea nevoie de locuinţe.

„Două apartamente vor fi repartizate către piloţii de elicopter. Sperăm să rezolvăm această problemă şi, în perioada următoare, elicopterul să ajungă acasă şi să nu mai plătim niciun ban la hotel. Sigur, ne asumăm şi mobilarea celor două garsoniere”, a mai spus Titu Bojin.

Consiliul Judeţean Timiş vrea să mai renoveze un bloc în zona Electromotor, iar apartamentele să fie destinate tot personalului angajat în instituţiile publice. Momentan s-au realizat studiile necesare reabilitării şi urmează licitaţia pentru găsirea constructorului. Preşedintele CJT speră ca, până la finalul anului 2017, locuinţele să fie gata. Acest imobil dispune de aproximativ 50 de apartamente.

Citeste mai multe stiri din judetul Timis pe banatulazi.ro.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus

Stiri pe aceeasi tema

Balul Vienez de la Timisoara, cel mai mare eveniment caritabil de pe Bega, se va desfasura in 26 noiembrie

Cristiana Petrariu Bota

Cezar Dinescu a murit intr-un accident stupid pe malul raului Ialomita

Ioana Badulescu

Unirea Principatelor Romane, evenimente la Iasi. Concert extraordinar la Casa de cultura a Studentilor

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult