TIERRA DE REYES
Viata bate filmul

TINUTUL RAZBUNARII EPISODUL 92, 15 SEPTEMBRIE 2015. Arturo gaseste fotografiile fratilor sai printre lucrurile lui Soledad

TINUTUL RAZBUNARII EPSIODUL 92. Dupa ce oamneii lui ii administreaza o bataie serioasa lui Leonardo, Emilio ordona ca acesta sa fie eliberat si lasat in mijlocul clubului de noapte.

TINUTUL RAZBUNARII EPSIODUL 92. Cayetana si doamna Saldivar discuta despre plecarea celor trei surori la Paris insa gazda abordeaza si subiectul Veronica. Ii spune Cayetanei ca fiica sa adoptata este de fapt fiica lui Soledad si sora fratilor Gallardo.

TINUTUL RAZBUNARII EPSIODUL 92. Leonardo este gasit la pamant de dansatoarele care venisera sa repete pentru program. Una dintre ele il conduce pe Leonardo acasa. Generalul Felipe ii vede cand cei doi intra pe usa si incepe sa gandasca la ce va spune fiica lui.

TINUTUL RAZBUNARII EPSIODUL 92. Cayetana este anuntata de Nieves si se intoarce acasa. Intra in camera lui Leonardo chiar cand acesta era ingrijit de dansatoarea care arata foarte bine. Gelozia si dispretul pun stapanire pe ea si nu ezita sa-i arate acestuia articolul din ziar in care era acuzat de escrocherii.

TINUTUL RAZBUNARII EPSIODUL 92. Leonardo intelege ca este mana lui Emilio si ii reproseaza Cayetanei ca l-a crezut prea repede pe rivalul sau, etichetandu-l deja ca infractor. Ii spune ca a fost declarat nevinovat insa Cayetana se comporta rece cu el si il asigura ca lucrurile se vor schimba intre ei.

Sofia, Irina si Andrea fac cunostinta cu apartamentul din Paris. Putin trista, Sofia suna acasa pentru a vorbi cu mama ei. Raspunde insa Nieve care nu se poate abtine si ii spune fetei ca are sa-si spuna ceva foarte important legat de momentul in care ea si surorile ei se aflau la aeroport.

Nieve nu apuca insa sa-i spuna Sofiei advarul caci Cayetana se apropie de ea. Stapana casei nu numai ca ii interzice sa vorbeasca dar o si ameninta ca o va concedia daca acest lucru se va mai repeta.

Pablo se intalneste cu logodnica sa Rocio insa se comporta ciudat cu ea sub influenta faptul ca aflase de la Irina ca Veronica se imbratisa cu Flavio Gallardo.

De altfel, o pandeste pe acesta cand ajunge la ferma. Ii tine calea si ii reproseaza apropierea de Flavio insa totul se transforma intr-o noua repriza de contraziceri intre cei doi fosti iubiti.

La sfatul Cayetanei, doamna Saldicar se gandeste cum sa o faca pe Veronica sa se intoarca acasa de bunavoie si sa se indeparteze de fratii Gallardo. Se preface ca a avut o tentativa de suicid cu pastile. Angajatii o gasesc lesinata in mijlocul casei si intra in alerta.

Arto are parte de o mare surpriza. Gaseste in camera lui Soledad o poza care parea a fi a Veronicai dar si o poza in care apare el si ceilalti doi frati ai sai, Samuel si Flavio. Apare Soledad si Arturo o intreaba ce cauta fotografia lor printre lucrurile ei.

Articole asemănătoare

MATRIMONIALE 31 MAI 2015. Cristina, o olteanca decisa sa devina o bucuresteanca indragostita

Delia Ion

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 DECEMBRIE 2015. S-a decis primul cuplu care isi face bagajele pentru plecarea in Dubai

Delia Ion

Liliana de la Mireasa pentru Fiul Meu, dans provocator pe canapea intr-o tinuta prea sexy! FOTO

Lucy Ionesco