13.1 C
România
18 septembrie 2021
TITULARIZARE 2016. Cand are loc repartizarea profesorilor titulari si profesorilor suplinitori
Examene

TITULARIZARE 2016. Repartizarea profesorilor titulari si suplinitori in 2016

REZULTATE TITULARIZARE 2016. Ministerul Educatiei a publicat miercuri, 27 iulie 2016, primele Rezultate la concursul de Titularizare. Rezultatele înregistrate la proba scrisă din cadrul concursului de titularizare 2016 (înainte de contestaţii) arata, dupa centralizare, ca rata notelor peste 7 sau egale cu 7 înainte de depunerea contestaţiilor este de 44,43% (în creştere cu aproape 7 procente faţă de anul trecut: 37,55%). Un numar de 83 de candidaţi (0,41%) au obţinut nota 10.

REPARTIZARE POSTURI TITULARIZARE 2016

Rezultatele finale la concursul Titularizare 2016 se publică la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul http://titularizare.edu.ro în data de 3 august. Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de centrele de concurs în zilele de 8 şi 9 august. Repartizarea candidatilor pentru angajare pe perioada determinata are loc în perioada 26-29 august 2016.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului. Detalii suplimentare sunt disponibile pe http://titularizare.edu.ro, unde, la ora 10:00, au fost postate rezultatele înregistrate înainte de depunerea contestaţiilor.

CE NOTE S-AU OBTINUT LA TITULARIZARE 2016

Au fost transmise spre evaluare lucrările a 20.196 de candidaţi, fiind notate 20.125 de lucrări. 71 de lucrări au fost anulate în centrele de evaluare din motive legate de nerespectarea metodologiei de concurs. Pe tranşe de note s-a înregistrat următoarea distribuţie: 83 de candidaţi (0,41%) au obţinut nota 10, 8.858 de candidaţi (44,01%) au obţinut note între 7 şi 9,99, iar 6.971 de candidaţi (34,64%) – note între 5 şi 6,99. Alţi 4.213 participanţi (20,93%) s-au situat pe segmentul de note cuprins între 1 şi 4,99. Din promoţia curentă, 41,82% de candidaţi au obţinut note peste 7, iar 35,54%, note între 5 şi 6,99. Cel mai ridicat procent de note peste 7 sau egale cu 7 s-a înregistrat în judeţul Harghita (58,06%), iar cel mai scăzut, în judeţul Călăraşi (21,14%).

TITULARIZARE 2016. La proba scrisă din cadrul concursului naţional pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar s-au prezentat 22.866 de candidaţi. 2.630 de candidaţi s-au retras din concurs din motive personale sau medicale, în conformitate cu prevederile metodologiei, 26 de candidaţi au fost eliminaţi pentru fraudă, iar lucrările a 11 candidaţi au fost anulate la centrele de concurs din motive legate de nerespectarea metodologiei.

Afla mai multe despre concursul de Titularizare 2016

Contestaţiile la proba scrisă se pot depune la sediile inspectoratelor şcolare judeţene în cursul zilei de astăzi, 27 iulie, respectiv joi, 28 iulie până la ora 15.00. Rezultatele finale se publică la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul http://titularizare.edu.ro în data de 3 august. Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de centrele de concurs în zilele de 8 şi 9 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului.

Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

Detalii suplimentare sunt disponibile pe http://titularizare.edu.ro, unde, la ora 10:00, au fost postate rezultatele înregistrate înainte de depunerea contestaţiilor.

REPARTIZAREA PROFESORILOR TITULARI SI PROFESORILOR SUPLINITORI

Repartizarea candidatilor pentru angajare pe perioada nedeterminata se realizeaza în sedinte publice organizate de inspectoratele scolare în zilele de 8 si 9 august. Transformarea posturilor si actualizarea listei posturilor didactice/catedrelor pentru angajare pe perioada determinata ramase neocupate va avea loc pe 10 august.

TITULARIZARE 2016. Repartizarea candidatilor pentru angajare pe perioada determinata are loc în perioada 26-29 august 2016. Emiterea si comunicarea deciziilor de repartizare pe post/catedra sunt programate în perioada 11-29 august.

În perioada 16-25 august se desfasoara detasarea la cerere sau în interesul învatamântului, etapa de mobilitate la care poate participa doar personalul didactic titular (anagajat pe perioada nedeterminata). Cadrele didactice care, în perioada 13-20 mai 2016, nu au depus cereri de înscriere pentru detasare la cerere, au aceasta posibilitate în zilele de 16 si 17 august, prin concurs specific.

Stiri pe aceeasi tema

Ministerul Educatiei, precizari privind data preconizata a examenelor de Bacalaureat si Evaluare Nationala

Cristiana Petrariu Bota

Universitatile din Romania vor trebui sa introduca in Registrul matricol unic in termen de 30 de zile evidenta diplomelor de licenta, master si doctorat

Cristiana Petrariu Bota

Marilen Pirtea, rectorul UVT: Subfinantarea universitatilor din Timisoara, un instrument perfid prin care vestul tarii este discriminat

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult