Mai multi prefecti si subprefecti au fost demisi sau numiti cu caracter temporar in sedinta de Guvern de miercuri, 18 decembrie 2019
Politica

Toate prefecturile din tara vor prelua automat pe site-uri atentionarile meteo emise de ANM

Site-urile tuturor prefecturilor din tara au un format nou, standard, pentru a facilita accesul rapid la informatii, anunta Ministerul Afacerilor Interne. Paginile web vor prelua automat atentionarile meteo emise de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

Ministerul de Interne si Institutiile Prefectului au elaborat un format standar al paginilor de internet ale prefecturilor pentru a facilita accesul rapid la informatii.

Astfel, site-urile sunt acum structurate la fel, iar informatiile se gasesc in aceleasi zone din meniuri.

„Noul format este structurat astfel incat sa faciliteze accesul cetatenilor la informatiile privind principalele servicii publice oferite de catre institutiile prefectului, respectiv eliberarea pasapoartelor simple, gestionarea operatiunilor privind permisele de conducere si inmatricularea vehiculelor si eliberarea apostilelor pentru actele administrative”, precizeaza MAI.

De asemenea, site-urile vor prelua automat atentionarile meteo emise de ANM.

Noile pagini web se gasesc la adresa [indicativ judet].prefectura.mai.gov.ro si sunt publicate si pe site-ul Guvernului Romaniei.

Stiri pe aceeasi tema

Basescu ii cere premierului sa opreasca modificarile la Codul Fiscal: Va asumati impingerea populatiei intr-un dezastru

Ioana Badulescu

Persoane controversate din Politia Romana, decorate de Iohannis: Ioan Burlui, Tudor Grindean si Nicolae Cabulea

Corina Alexandru

Basescu da in judecata Antena 3. Reactia lui Mihai Gadea

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult