Viata bate filmul

TOBI IBITOYE, CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2015? VIDEO

TOBI IBITOYE, CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2015? Tobi Ibitoye este unul dintre cei mai talentati concurenti ai show-lui VOCEA ROMANIEI, iar in marea FINALA de vineri, 18 decembrie, Tobi Ibitoye este favorit clar la casele de pariuri ca fiind castigatorul VOCEA ROMANIEI, editia 2015. Tobi Ibitoye are 22 de ani si este din Nigeria. 

TOBI IBITOYE, CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2015? Smiley i-a calauzit si pasii lui Tobi Ibitoye, un tanar talentat caruia ii lipsea insa, increderea in sine. Daca Tobi Ibitoye va fi castigatorul VOCEA ROMANIEI 2015 ramane sa aflam vineri, in marea FINALA VOCEA ROMANIEI.

Antrenat de Smiley, Tobi Ibitoye a ajuns in FINALA  VOCEA ROMANIEI dupa ce a castigat duelul cu italianul Loredanei Groza, Antonio Fabrizi, iar astazi se va bate pentru premiul de 100.000 de euro.

TOBI IBITOYE, CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2015? Tobi Ibitoye sustine acum ca traieste o alta viata, reusind sa-si dezvolte caracterul sau de artist. La VOCEA ROMANIEI, Tobi Ibitoye pune pasiune si mult suflet pentru a fi cel mai bun.

MICHEL KOTCHA, CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2015? VIDEO

TOBI IBITOYE, VOCEA ROMANIEI 2015. Publicul l-a ales!

TOBI IBITOYE, CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2015? Tobi Ibitoye: „Traiesc o alta viata, o viata cu mai multe pasiune. Parca n-am trait pana acum. Am reusit sa ma dezvolt, sa dezvolt caracterul meu de artist.”

TOBI IBITOYE, CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2015? CASELE DE PARIURI IL DAU CASTIGATOR IN FINALA VOCEA ROMANIEI

Iata cotele oferite de casele de pariuri la Vocea Romaniei

Echipa Smiley 1.29; Echipa Moga 4.50; Echipa Tudor 3.25;

Vocea României – Câștigător

Tobi Ibitoye 1.50; Tomi Weissbuch 5.25; Cristina Balan 3.50; Michel Kotcha 2.85

Surprinzător, Tobi Ibitoye a fost văzut câștigător al Vocii României încă din perioada duelurilor, majoritatea caselor de pariuri cotându-l pe tânărul din Nigeria cu 1.50.

VOCEA ROMANIEI, 18 DECEMBRIE 2015. CINE ESTE CASTIGATORUL FINALEI VOCEA ROMANIEI 2015

Cristina Bălan din echipa Tudor, Michel Kotcha și Tobi Ibitoye din echipa Smiley și Tomi Weissbuch din echipa Moga vor urca pentru ultima dată în acest sezon pe scena vocilor și se vor lupta pentru marele trofeu și premiul în valoare de 100.000 de euro! Săptămâna aceasta ei au repetat alături de antrenorii lor și sunt gata să cucerească publicul cu momente de excepție și cu vocile lor senzaționale.

Cine este Tobi Ibitoye

Cu fiecare ediţie de la Vocea României, Tobi Ibitoye (22 de ani) s-a strecurat şi mai mult în sufletele românilor şi a devenit „iubibil”, ca în celebrul refren de la trupa Taxi, scrie click.ro. Are carismă, prezenţă scenică umor şi voce bună.

Antrenat de Smiley, a ajuns în finală după ce a câştigat duelul cu italianul Loredanei Groza, Antonio Fabrizi, iar vinerea aceasta se va bate pentru premiul de 100.000 de euro.

În paralel cu muzica, Tobi a tot bătut monedă pe faptul că e student la Facultatea de Biologie, din cadrul Universităţii Bucureşti, şi că după absolvire îşi doreşte să facă un master în Ştiinţă Neurologică, însă nigerianul a terminat studiile, dar fără patalama. Practic, Tobi e absolvent, dar fără licenţă.

Decanul Facultăţii de Biologie, prof. dr. Carmen Postolache, a vorbit, cu bune şi cu rele, despre simpaticul concurent de la Vocea României. „E un băiat inteligent. I-am fost profesoară în primul an. A avut ceva probleme cu pregătirea examenelor, pentru că materia pe care i-am predat-o este una extrem de dificilă, Chimie-Fizică. El a trecut în următorul an fără să-şi ia toate restanţele. Au fost totuşi nişte lucruri care mi-au plăcut la el. În ceea ce priveşte respectul, pot să vă spun că nu am avut niciodată probleme. Tobi a fost un student obişnuit, care nu s-a remarcat cu nimic. Nu a ieşit în evidenţă nici în sens pozitiv, nici în sens negativ. Eu îi doresc succes, dar după concursul de la PRO TV, poate se gândeşte totuşi să-şi rezolve situaţia cu restanţele. Mă uit la Vocea României, este ok ca şi concurent”, a declarat decanul facultăţii.

Stiri pe aceeasi tema

CASTIGATORI ROMANII AU TALENT, 5 iunie 2015: Ei sunt castigatorii Romanii au Talent, sezonul 5 ultima semifinala

Cristiana Petrariu Bota

MERYEM EPISODUL 13 REZUMAT, 24 IULIE 2018

Ioana Badulescu

MERYEM EPISODUL 5 REZUMAT, 12 IULIE 2018

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult