-9.6 C
România
20 ianuarie 2022
TOBI IBITOYE, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015. Publicul l-a ales sa mearga mai departe la Vocea Romaniei
Viata bate filmul

TOBI IBITOYE, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015. Publicul l-a ales sa mearga mai departe la Vocea Romaniei

TOBI IBITOYE, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015. TOBI IBITOYE este concurentul ales de public sa mearga in etapa urmatoare a emisiunii VOCEA ROMANIEI. In editia de vineri, 4 decembrie 2015, Tobi Ibitoye a cantat magnific, iar asta s-a reflectat in preferintele publicului show-ului de la Pro TV. Tobi Ibitoye a interpretat o balada arhicunoscută a artistului Labirinth. VEZI VIDEO MAI JOS.

Inainte de ora 23.00 Pavel Bartoș a spus „Stop Vot!”, iar favoritul publicului din echipa lui Smiley a fost Tobi Ibitoye. Smiley a ales sa meargamai departe si cu Michel Kotcha.

TOBI IBITOYE, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015. Tobi Ibitoye a cântat pe scena VOCEA ROMANIEI o baladă arhicunoscută a artistului Labirinth. Cel de-al patrulea concurent al lui Smiley a venit îmbrăcat la patru ace și i-a lăsat pe toți uimiti când a început să-și ducă vocea la cele mai puternice note.

TOBI IBITOYE, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015. Tobi a avut in spate o proiecție specială cu chipul unei femei, care a intregit mesajul melodiei, iar, la un moment dat, tânăra chiar a urcat pe scenă alături de el.

VOCEA ROMANIEI, 4 DECEMBRIE 2015: VOCEA ROMANIEI LIVE. Ei sunt concurentii cei mai buni!

TOBI IBITOYE, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015. „Ai simțit piesa, pe acute am văzut că au fost ceva nesiguranțe, dar am văzut că vocea ta pe medii joase a transmis căldură”, l-a felicitat Marius Moga.

„Mie îmi place de tine Tobi și cred că ai un timbru foarte special, ai o culoare a vocii pe care o țin minte și o disting dintre alte voci și te-am crezut”, i-a spus si Loredana.

MICHEL KOTCHA, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015. Ai flow. Michel, esti o voce spectaculoasa

TOBI IBITOYE, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015. „În seara asta ai fost mult mai puțin încrâncenat (…). Mi s-a părut bine, nu vorbim de imperfecțiuni ci, vorba Loredanei, sper și sticla, că scena către noi ai trecut-o”, a explicat Chirilă. „Tobi, ai fost senzațional, ești o apariție surprinzătoare întotdeauna, ești o voce surprinzătoare și în seara asta, o să vezi!”, i-a spus si antrenorul său, Smiley.


Vocea Romaniei – sezonul 5: Tobi Ibitoye – See Beneath Your Beautiful pe vocearomaniei.protv.ro

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Liliana, o graviduta mai fericita ca niciodata!

Delia Ion

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 27 REZUMAT, 9 FEBRUARIE 2016. Ates este decis sa demonstreze ca Efsun minte cand spune ca este insarcinata cu el

Delia Ion

PROGRAM BANCI 1 MAI 2017. Ce program au bancile pe 1 si 2 mai. BRD, BCR, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, Alpha Bank, ING

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult