TOBI IBITOYE, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015. Publicul l-a ales sa mearga mai departe la Vocea Romaniei
Viata bate filmul

TOBI IBITOYE, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015. Publicul l-a ales sa mearga mai departe la Vocea Romaniei

TOBI IBITOYE, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015. TOBI IBITOYE este concurentul ales de public sa mearga in etapa urmatoare a emisiunii VOCEA ROMANIEI. In editia de vineri, 4 decembrie 2015, Tobi Ibitoye a cantat magnific, iar asta s-a reflectat in preferintele publicului show-ului de la Pro TV. Tobi Ibitoye a interpretat o balada arhicunoscută a artistului Labirinth. VEZI VIDEO MAI JOS.

Inainte de ora 23.00 Pavel Bartoș a spus „Stop Vot!”, iar favoritul publicului din echipa lui Smiley a fost Tobi Ibitoye. Smiley a ales sa meargamai departe si cu Michel Kotcha.

TOBI IBITOYE, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015. Tobi Ibitoye a cântat pe scena VOCEA ROMANIEI o baladă arhicunoscută a artistului Labirinth. Cel de-al patrulea concurent al lui Smiley a venit îmbrăcat la patru ace și i-a lăsat pe toți uimiti când a început să-și ducă vocea la cele mai puternice note.

TOBI IBITOYE, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015. Tobi a avut in spate o proiecție specială cu chipul unei femei, care a intregit mesajul melodiei, iar, la un moment dat, tânăra chiar a urcat pe scenă alături de el.

VOCEA ROMANIEI, 4 DECEMBRIE 2015: VOCEA ROMANIEI LIVE. Ei sunt concurentii cei mai buni!

TOBI IBITOYE, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015. „Ai simțit piesa, pe acute am văzut că au fost ceva nesiguranțe, dar am văzut că vocea ta pe medii joase a transmis căldură”, l-a felicitat Marius Moga.

„Mie îmi place de tine Tobi și cred că ai un timbru foarte special, ai o culoare a vocii pe care o țin minte și o disting dintre alte voci și te-am crezut”, i-a spus si Loredana.

MICHEL KOTCHA, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015. Ai flow. Michel, esti o voce spectaculoasa

TOBI IBITOYE, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015. „În seara asta ai fost mult mai puțin încrâncenat (…). Mi s-a părut bine, nu vorbim de imperfecțiuni ci, vorba Loredanei, sper și sticla, că scena către noi ai trecut-o”, a explicat Chirilă. „Tobi, ai fost senzațional, ești o apariție surprinzătoare întotdeauna, ești o voce surprinzătoare și în seara asta, o să vezi!”, i-a spus si antrenorul său, Smiley.


Vocea Romaniei – sezonul 5: Tobi Ibitoye – See Beneath Your Beautiful pe vocearomaniei.protv.ro

Stiri pe aceeasi tema

ALEXIA ASTELIAN, NEXT STAR 25 FEBRUARIE 2016. VIDEO. VOCEA DE AUR DE PE SCENA NEXT STAR

Cristiana Petrariu Bota

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 7 difuzat in ziua de luni 26 OCTOMBRIE 2015. Hazal refuza sa o mai recunoasca pe Gulseren drept mama

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Cristian MPFM4 le demonstreaza sustinatorilor ca a ramas acelasi tip spectaculos si dupa iesirea din show

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult