Știri locale

Tomita Lazar, comisarul din Vrancea care si-a salvat fiica de la inec, inmormantat in ziua nuntii fiicei sale

Tomita Lazar, comisarul sef din Vrancea care si-a salvat fiica de la inec cu pretul vietii, va fi inmormantat in ziua nuntii fiicei sale. Seful mascatilor din Vrancea va fi inmormantat sambata, zi in care una dintre fiicele sale urma sa se casatoreasca.

Familia lui Tomita Lazar este la pamant dupa ce moartea acestuia si incearca sa puna la punct ultimele detalii necesare pentru inmormantare. Trupul neinsufletit al comisarului Tomita Lazar a fost gasit la patru zile dupa ce barbatul a intrat in apa pentru a-si salva de la inec fata cea mica.

Toti cei care l-au cunoscut pe comisarul sef Tomita Lazar sunt inca in stare de soc, dupa ce joi barbatul a fost gasit mort, plutind in apele Siretului. Sambata, in familia lui Tomita Lazar era programata nunta uneia dintre fiice.

Totul s-a transformat brusc intr-o tragedie, Tomita Lazar in loc sa isi conduca fiica la altar, va fi el condus pe ultimul drum.

Barbatul in varsta de 54 de ani, seful mascatilor din Focsani, a fost dat disparut dupa ce a fost inghitit de raul Siret. Comisarul a reusit sa isi salveze fiica cea mica de la inec, insa cu pretul propriei vieti.

Articole asemănătoare

Inca un medic a pierdut lupta cu noul coronavirus

Lucy Ionesco

Programul Initiativa Timisoara poate deveni o adevarata Proclamatie de la Timisoara. Si alte orase sunt asteptate sa se alature

Lucy Ionesco

Accident grav in Sanduleni, Bacau. Un tanar a murit, alti 4 oameni sunt raniti grav

Lucy Ionesco