Top 300 cei mai bogati romani pe 2018. Gruia Stoica si Cristian Erbasu au venit personal sa isi ridice premiile

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu decembrie 4, 2018 00:45

Top 300 cei mai bogati romani pe 2018. Gruia Stoica si Cristian Erbasu au venit personal sa isi ridice premiile

Revista Capital a lansat, zilele trecute, Top 300 cei mai bogati romani, in cadrul unei Gale care a marcat 26 ani de la aparitia publicatiei. Gruia Stoica si Cristian Erbasu au venit personal sa isi ridice premiile. Acolo unde nu a fost posibil acest lucru, milionarii seniori si-au trimis copiii, mostenitorii afacerilor, pentru a ridica premiile. 

Potrivit Capital TOP 300 cei mai Bogati Romani, cel mai longeviv barometru al mediului de afaceri autohton, primele 10 locuri din acest an sunt ocupate de: locul 10 – Iulian Stanciu, locul 9 – Anca Vlad, locul 8 – Frank Timis, locul 7 – Radu Dimofte, Locul 6 – George Becali, Locul 5 – Gruia Stoica, Locul 4 – Iulian Dascalu, Locul 3 – Zoltan Teszari, Locul 2 – Dragos si Adrian Paval si Locul 1 – Ion Tiriac.

„Doi romani din trei vor capitalism – a fost primul titlu cu care cea mai buna publicatie economica din Romania se lansa in anul 1992. De atunci au trecut 26 de ani, 26 de ani de istorie in nemuritoarea presa. Pe 4 decembrie, Revista Capital sarbatoreste atat victoria in lupta cu timpul, dar si renasterea sa intr-un format mult mai atractiv publicului larg. Implineste 26 de ani, iar cu ocazia acestei Gale minunate am lansat si Topul celor mai bogati 300 de romani”, a declarat Anca Andrei, redactor sef Capital.

Cei 300 de oameni de afaceri, gasiti in editia din acest an a TOP 300 Capital, au o avere cumulata de 24,52 miliarde de euro, cifra in crestere cu 6,4% fata de cea de anul trecut. De-a lungul serii au fost oferite premii pentru performanta pe care reprezentantii celor mai mari companii din tara au venit sa le ridice.

Gruia Stoica si Cristian Erbasu au venit personal sa isi ridice premiile. Acolo unde nu a fost posibil acest lucru, milionarii seniori si-au trimis copiii, mostenitorii afacerilor, pentru a ridica premiile acordate. La eveniment, au participat aproximativ 200 de persoane, dintre care milionari, politicieni si oameni de business.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.