Topul national al firmelor din Romania, finalizat de Camera de Comert

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota octombrie 30, 2015 15:42

Topul national al firmelor din Romania, finalizat de Camera de Comert

Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) a finalizat clasamentul firmelor care activează în ţara noastră. Topul Naţional al Firmelor din România va fi anunțat oficial pe 5 noiembrie. Gala va avea loc pe data de 5 noiembrie. La ediţia din această toamnă s-au clasat pe locul I un număr de 941 de firme.

Clasamentul CCIR utilizează drept indicatori pentru clasificarea firmelor cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi eficienţa utilizării capitalului angajat.

Topurile judeţene de firme sunt structurate pe şase domenii de activitate: Cercetare – Dezvoltare şi High – Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură, Pescuit; Construcţii; Servicii; Comerţ şi Turism.

TOP 300 CAPITAL 2015: Cei mai bogati romani. Cine ocupa TOP 10 cei mai bogati oameni ai Romaniei

Gala va avea loc pe data de 5 noiembrie. La ediţia din această toamnă s-au clasat pe locul I un număr de 941 de firme, care vor primi Premiul Naţional, în timp ce 815 companii au ajuns pe locul II si 734 de companii pe locul III. Primele trei locuri însumează o cifră de afaceri de 87 miliarde euro.

Ca urmare a rezultatelor economice obţinute în decursul anului 2014, s-au calificat în Topul Naţional 602 firme care activează în cercetare, dezvoltare şi high-tech; 2.424 de companii industriale; 359 de firme din domeniul agricultură, silvicultură și pescuit; 269 de firme de construcţii; 2.035 din sectorul serviciilor şi 941 din comerţ-turism. CCIR este singura instituţie abilitată să realizeze Topul Naţional al Firmelor din România.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.