TRADAREA 7 MAI 2015, EPISODUL 119 REZUMAT. Bahar se simte rau si are nevoie urgenta de o transfuzie de sange
Viata bate filmul

TRADAREA 7 MAI 2015, EPISODUL 119 REZUMAT. Bahar se simte rau si are nevoie urgenta de o transfuzie de sange

Bahar nu se simte foarte bine si pare a avea probleme cu sarcina. Intr-o zi chiar lesina cand se juca impreuna cu Deniz. Soner o duce de urgenta la spital si acolo se constata ca tanara avea nevoie de o transfuzie rapida de sange din cauza unei hemoragii provocate de efort.

Din pacate, cei din spital anunta ca sunt in imposibilitatea de a asigura necesarul de sange necesar transfuziei. Soner incepe sa se panicheze insa Suleyman ii da ideea de a-l contacta pe Zyia care era compatibil cu fosta lui logodnica.

Soner ii cere ajutorul lui Zyia si acesta ajunge la spital pentru a dona sange. Afla de sarcina lui Bahar si, din neatentie, ii spune si lui Deniz ca va avea un fratior lucru care o surprinde pe copila.

Berrin, Hakan si Ruya se intorc la Istanbul, si, cu toate ca Ruya l-ar place pe Hakan, el si Berrin incep sa se apropie din ce in ce mai mult, recunoscandu-si sentimentele unul fața de celalalt prin gesturi si prin a avea grija de partener. Zehra priveste mulțumita la aceasta apropiere fara sa grabeasca lucrurile in nici un fel.

Mete si Ayca incep sa reinnoade relatia. Intr-o seara cei doi dorm impreuna, isi pun din nou verighetele pe degete – spre intristarea lui Osman – dar noaptea Mete se ridica din pat si cotrobaie febril prin sertare dupa un carnet cu diverse insemnari din care rupe o foaie pe care o ia cu el si i-o citeste lui Tugrul.

Ibo si Carolin au probleme la banca pentru ca lumea isi retrage masiv banii si ei sunt pe marginea falimentului. Primii care se bucura de stirea data la televizor, sunt Kemal, Mesude si Neriman. Berrin si Hasefe privesc amuzate imaginile.

Stiri pe aceeasi tema

LAVINIA IONITA ROMANII AU TALENT 15 APRILIE 2016. VIDEO. O VOCE INCREDIBILA!

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Mama lui Elly le-a recomandat telespectatorilor sa nu o mai voteze pe fiica ei

Delia Ion

TE VREAU LANGA MINE 30 OCTOMBRIE 2015. Alice decisa sa-l cunoasca mai bine pe Cristi, un tanar extrem de pasional

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult