14.5 C
România
25 octombrie 2020
TRADAREA EPISODUL 110 REZUMAT, 14 APRILIE 2015. Mete este eliberat insa sufera mult pe plan psihic
Viata bate filmul

TRADAREA EPISODUL 110 REZUMAT, 14 APRILIE 2015. Mete este eliberat insa sufera mult pe plan psihic

Arif este arestat de trupele militare coordonate din umbra de Tugrul. Este trimis in buncarul in care fusese si Mete si pare a avea aceeasi soarta. Arif incearca sa evadeze insa este surprins si impuscat. Lui Cemile i se transmite ca sotul ei a murit.

Cemile merge la morga insa observa ca printre decedati nu se gaseste si trupul lui Arif. Tugrul o suna din nou pe Cemile si o anunta ca l-a crutat pe Arif insa viata acestuia depinde de decizia acesteia de a se casatori cu el.

Soner si Bahar incep sa se tachineze din ce in ce mai insistent, inclusiv pe parcursul orelor de karate. Totul are insa o finalitate pozitiva caci Bahar accepta sa se reintoarca in casa lui Soner de dragul lui Deniz.

HOTWEEK VA PROPUNE SI: TRADAREA EPISODUL 111 REZUMAT, 15 APRILIE 2015. Cemile si Mete vor sa gaseasca o solutie pentru a-l elibera pe Arif

Intreaga familie merge la Mete la inchisoare. Fratele lui Osman se comporta insa ciudata fata de familie si in special fata de Osman si Ayca despre care credea ca au profitat de pe urma lui. Halit se preda la politie si isi recunoaste vina de a-l fi ucis pe Mithat si Mete este eliberat. Mete se comporta insa ciudat si era clar ca fusese marcat din punct de vedere psihic de perioada petrecuta in detentia lui Tugrul.

Detentia in buncar isi lasase amprente serioase asupra lui si reactiile acestuia erau uneori infricosatoare pentru cei din jur.

CITESTE SI: TRADAREA, ULTIMUL EPISOD. Ce se va intampla cu Mete, Soner si Cemile in serialul Tradarea

Carolin continua sa provoace intrigi pe oriunde merge. Este vazuta de Berrin cand Hakan se intalnise cu ea pentru a inapoi lantisorul piedut in magazinul de muzica al lui Mete apoi este vazuta si de Ekrem cand se ducea la Hakan.

Nici cu familia lui Ibo nu se afla in cele mai bune relatii dupa flirturile din ultima vreme. Neriman si Carolin se iau la bataie in plina strada si nu pot fi despartite prea usor.

Stiri pe aceeasi tema

MICHEL KOTCHA, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015. Ai flow. Michel, esti o voce spectaculoasa

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Edith MPFM3, ardeleanca devenita o roscata extrem de atragatoare

Delia Ion

BILETUL ZILEI 3 IANUARIE 2017. Arsenal are ocazia de a urca pe podium in Premier League

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult