TRADAREA EPISODUL 116 DIN 24 APRILIE 2015, REZUMAT DETALIAT. Soner o opreste in ultimul moment pe Bahar sa faca intrerupere de sarcina
Viata bate filmul

TRADAREA EPISODUL 116 DIN 24 APRILIE 2015, REZUMAT DETALIAT. Soner o opreste in ultimul moment pe Bahar sa faca intrerupere de sarcina

Tugrul il are in fata pe Arif si vrea sa se razbune, lovindu-l in fata cu un box metalic. Nu apuca sa-l raneasca pe Arif caci un gardian anunta o inspectie de urgenta a unui ofiter superior care ordonase trasferarea tuturor detinutulor.

Tugrul se grabeste sa duca ordinul la indeplinire insa Mete, afalat in apropiere, vede miscarile de oameni si implicit in observa si pe Arif. Gardienii descopera ca Mete spioneaza transferul si incearca sa-l captureze. Mete fuge urmat de Tugrul si de oamenii lui insa reuseste ca la un moment dat el sa fie cel care il ameninta cu pistolul pe Tugrul.

Mete il tine prizonier pe Tugrul si incearca sa-l duca intr-un loc retras pentru a-i decide soarta. Tugrul vrea sa scape printr-un siretlic insa Mete reuseste sa tina situatia sub control. Il arunca pe Tugrul intr-o groapa adanca din care acesta nu poate iesi.

HOTWEEK VA RECOMANDA SI: TRADAREA EPISODUL 117 DE MIERCURI 29 APRILIE, REZUMAT. Ayca este capturata de tortionari si Mete vrea sa o elibereze in schimbul lui Tugrul

Mete rade de situatie si stie ca ar putea grabi sfarsitul celui care-l torturase luni la rand. I se pare insa o pedeapsa mult prea usoara si se hotaraste sa-l dupa pe Tugrul la vila de tortura.

Ibo se decide sa divorteze de Mesude. O suna si-i trasmite vestea si aceasta incepe sa planga. Neriman preia receptorul si vorbeste cu Ibo mai dragastos decat a facut-o vreodata insa ginerele ei ii inchide telefonul in nas.

CITESTE SI: TRADAREA EPISODUL 115 REZUMAT, 23 APRILIE 2015. Mete, Cemile, Soner si Suleyman sunt pe urmele lui Tugrul

Geloasa, Mesude o ataca pe Carolin cand aceasta trece prin cartier. Mesude are in mana un cutit de taiat scrisori a carui lama cedeaza insa din cauza subtirimii inainte ca olandeza sa fie ranita. Nu este singurul episod de acest gen. Mesude face scandal si in fata bancii lui Ibo, terminand prin a arunca cu scaune in geamurile bancii.

Berrin incepe sa se apropie de Hakan insa, la scurt timp, incepe sa devina geloasa pentru ca tatal Zehrei petrecea prea mult timp la birou cu Ruya, o tana exrem de frumoasa si eleganta.

Soner, ranit de unul dintre oamenii lui Tugrul, este tratat la spital. Bahar nu stie cum sa procedeze in cazul anuntului sarcinii. Se gandeste la cum va reactiona Soner dar si la cum va primi Deniz vestea si se decide sa faca intrerupere de sarcina.

Seda se decide sa-l informeze ea pe Soner despre sarcina si despre intentia lui Bahar de a o intrerupe. Soner ajunge intr-un suflu la spital chiar cand Bahar se afla in cabinet pentru interventia mediacala. Soner o convinge pe Bahar sa renunte la gandul de a face intrerupere de sarcina si o asigura ca Deniz va fi fericita sa aiba o surioara sau un fratior.

Stiri pe aceeasi tema

LEGEA PAMANTULUI 8 MAI 2015, EPISODUL 26 REZUMAT. Kureysa se cearta cu Fidan si reincepe razboiul dintre cele doua familii

Delia Ion

MATRIMONIALE. Mirela vrea sa gaseasca un baiat care sa-i redea increderea in oameni

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 7 FEBRUARIE. Florin Boncota revine in Casa MPFM? Ne vedem dupa-amiaza!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult