Filme

TRADAREA EPISODUL 60, 14 ianuarie 2015

Scene de emotie maxima pe culoarele spitalului la care Aylin tocmai aflase, in urma testelor facute, ca este insarcinata. Cei doi parinti ai ei primesc diametral opus aceasta veste.

Ali isi arata dezacordul, in mod cat se poate de sonor, in timp ce mama ei, Cemile, incearca sa fie personajul cel mai rational in sitiatia creata.

Soner insisita sa fie externat, chiar daca era evident ca satrae sa fizica era departe de parametri normali. Inevitabil, la iesirea pe portile spitalului, se intalneste cu Aylin insa cei doi trec unul pe langa celalalt fara sa-si vorbeasca.

Starea de tensiune isi lasa puternic amprenta asupra lui Ali. Ajunsi acasa, Ali isi arata nemultumirea fata de Aylin, fata de divortul lui Berrin si implicit fata de educatia pe care Cemile le-a dat-o copiilor.

Datorita faptului ca Selma este surprinsa vorbind la telefon cu Cemile de catre Kenan, acesta o aduce din nou la vila Karci unde ea statea inainte, sechestrata, ca intr-un sanatoriu. Selma nu vrea sa ramana acolo, dar nu are incotro. ii sunt administrate sedative puternice si este adormita si pusa in pat, alaturi de papusa declansatoare a crizelor ei.

Mete revine sub balconul lui Nihal si reuseste sa-i atraga atentia iar ea va reusi sa-i trimita un biletel, apoi se vor intalni intr-un parc sa se imbratiseze si sa-si declare iubirea. Berrin o vede pe Zehra pentru foarte scurt timp, pe furis, din bunavointa bonei sale. Cemile incepe sa caute de lucru, iar intr-o zi, Carolin, care era cu Ali si Kenan, o vede pe strada si nu pierde ocazia s-o provoace, jignind-o si umilind-o de fata cu cei doi barbati. Dupa aceea Ali se enerveaza pe Carolin si o palmuieste peste gura. Soseste si primul transport de arme si Ekrem aranjeaza lucrurile ca la vama sa fie totul in regula.

Aylin isi aminteste de zilele frumoase petrecute cu Soner, apoi rupe toate stelele de mare adunate intr-o cutie si iese afara, dar i se face rau si cade de pe scari pana jos. Este dusa la spital imediat si nu pierde sarcina. Soner vine si el din cand in cand pentru evaluarea starii sale si o vede pe Aylin pe o targa.

Stiri pe aceeasi tema

Succes romanesc la Berlin. Filmul „Nu ma atinge-ma”/ „Touch me not”, regizat de Adina Pintilie, a castigat Ursul de Aur

Ioana Badulescu

CANNES 2015: Filmul CAROL, o poveste de iubire intensa intre doua femei. Cate Blanchett joaca rolul principal

Cristiana Petrariu Bota

TRADAREA EPISODUL 63, 21 IANUARIE 2015

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult