Filme

TRADAREA EPISODUL 65, 27 IANUARIE 2015. Berrin pierde custodia fetitei!

Mete sare in fata glontului care ii era destinat lui Nihal. Se isca o noua invalmasala la finalul careia Nihal cade la pamant. Isi revine insa in scurt timp si jandarmii o iau pe sus pentru a o duce in arest.

Suleyman ii da detalii lui Soner despre discutia purtata cu Aylin, la mormantul lui Murat. Soner isi da seama ca Suleyman era pe punctul de a-i marturisi lui Aylin adevarata cauza o mortii fratelui sau si ii interzice sa descrie vreodata scena sinuciderii lui Murat.

La plecarea din cimitir, Soner si Suleyman o vad pe Aylin pe drum. La timp caci acesteia i se face rau. Soner o conduce pe Aylin cu masina acasa insa ajuge concomitent cu doctorul Tariq care isi propusese si el sa-i faca o vizita fiicei lui Cemile.

De suparare, Soner se apuca iar de baut, chiar la o petrecere unde este invitat de amfitrion pentru frumoasa lui fiica, Gulay, asistenta care-l viziteaza pe Soner. Din nefericire, nu bautura ci trecutul va fi acela care il va determina pe Soner sa-si lase brusc partenera de dans si sa plece precipitat acasa, lasand in urma, ca o Cenusareasa masculina, pantoful de care s-a impiedicat inainte de a urca in masina.

Kenan le face o vizita surprinzatoare lui Neriman si Kemal in urma careia Kemal va trebui sa mearga sa discute cu Ali. Seara, Cemile duce doi saci cu haine cusute la o casa, dar femeia ii da prea putini bani si o indeamna sa plece si sa nu mai ceara de lucru. Cemile pleaca direct la Ali si se cearta cu el in strada pe tema asta desi nu este vinovat de nimic, Carolin asistand din usa.

Inainte de pronuntarea custodiei copilului lui Berrin si Hakan, Ahmet vine acasa la Berrin si Hakan, care venise si el sa discute cu fosta sa sotie ii vede imbratisandu-se si pleaca plangand. Imediat cum ajunge acasa il suna pe avocatul Nedim. Drept urmare, Zehra este data tatalui. Aceasta hotarare judecatoreasca naste o serie de certuri, din care ultima, intre Cemile, Ali si avocatul Nedim.

Insa in acest timp Carolin si Kenan luau masa la un restaurant din apropiere si dupa ce Ali si Cemile se despart pe strada, sa plece fiecare in treaba lui, Cemile ii vede pe cei doi iesind din restaurant si sarutandu-se. Ea ramane uimita pe loc in timp ce Ali se intoarce din drum sa-i spuna ceva …

Articole asemănătoare

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 12, 21 ianuarie 2015

Bogdan

Piedone a murit! Actorul Bud Spencer a plecat dintre noi la varsta de 86 de ani intr-un spital din Roma

Lucy Ionesco

Actrita Florina Cercel a murit la varsta de 76 de ani, a anuntat Teatrul National Bucuresti

Ioana Badulescu