Filme

TRADAREA EPISODUL 67 REZUMAT, 2 FEBRUARIE 2015. Berrin se reintoarce la Hakan.

Berrin recurge la ultima incercare posibila pentru a nu se desparti de fetita ei Zehra. Ajunge la Hakan chiar in momentul in care acesta isi facea bagajele pentru a pleca in Germania.

Ii promite acestuia ca va reveni acasa daca accepta sa nu mai plece in Germania impreuna cu fiica lor. Hakan accepta propunerea sotiei lui si, de dragul copilului, hotarasc sa se mute din impreuna.

Berrin il anunta pe Ahmet de hotararea luata si, cum era de asteptat, aceasta veste il demoralizeaza complet pe acesta.

Osman se plange ca nu a putut obtine rolul printului din Alba-ca-Zapada si Ali va merge la scoala sa incerce sa-l induplece pe director sa-i dea lui Osman rolul, dar directorul nu va fi de acord cu schimbarea.

Cemile aduce din nou lucrurile la atelier si se pregateste sa-l redeschida. Hasefe ia niste bani din casa si incepe o actiune detectivista pe cont propriu urmarind-o dintr-un taxi pe Carolin, apoi asteptand-o pana iese dintr-o cladire impreuna cu Kenan. in timp ce ei se saruta, Hasefe iese din masina si vine la ei amenintand-o in special pe Carolin, care blestema disperata dupa ce batrana pleaca. Dupa aceea se intalneste cu Kenan la un restaurant ca sa vada cum ar putea iesi din incurcatura.

Ultima parte a episodului se desfasoara la spital. Aylin este venita pentru analize si merge cu Tariq la cabinet. Carolin e cu Mustafa pentru un control de rutina si o vede pe Aylin acolo, apoi o urmareste si cere fisa ei medicala afland ca este insarcinata.

Cemile este in spital pentru ca stie ca acolo se afla Selma, care insa e pazita de un om de-al lui Kenan. La un moment dat profita de galagia pe care o face un barbat si o ia pe Selma de sub nasul gardianului ei care era atent la busculada produsa de jandarmi. Cand apare Kenan si vede ca sotia sa lipseste, ii da un pumn pazitorului ei apoi pleaca amandoi sa o caute.

Articole asemănătoare

YAMAN EPISODUL 20 REZUMAT, 19 FEBRUARIE 2015. Yaman se hotaraste sa se reintoarca acasa

Delia Ion

Succes romanesc la Berlin. Filmul „Nu ma atinge-ma”/ „Touch me not”, regizat de Adina Pintilie, a castigat Ursul de Aur

Ioana Badulescu

Russi Taylor, vocea lui Minnie Mouse in ultimele trei decenii, a murit in California

Ioana Badulescu