-1.1 C
România
28 noiembrie 2020
Filme

TRADAREA EPISODUL 73, 16 FEBRUARIE 2015. Soner nu crede ca sarcina lui Aylin are legatura cu Tariq

Soner nu o crede pe Aylin si il intreaba pe Tariq daca este tatal viitorului copil al lui Aylin. Tariq se eschiveaza de la un raspuns si, pana la noi clarificari, Soner incepe sa se certe cu Aylin.

Lui Aylin nu ii face bine aceasta stare tensionata. I se face rau si este dusa de urgenta intr-o rezerva a spitalului.

Aylin vrea cu indarjire sa-i demostreze lui Soner ca nu mai are nicio treba cu el si initiaza imediat demersurile pentru a se marita cu Tariq.

Doctorul recunoaste in fata colegei sale Gulay ca nu are legatura cu sarcina lui Aylin, ambii admitand ca sunt indragostiti de fostii logodnici Aylin respectiv Soner.

Suleyman nu pare sa creada ca e copilul lui Tariq, dar deocamdata nu se pronunta in nici un fel. Soner incepe iar sa bea de nervi.
Carolin incepe demersurile pentru procedura de divort, Ali primeste o citatie, apoi se cearta amandoi la telefon pe tema custodiei lui Mustafa. Parintii lui Nihal vin la inchisoare s-o viziteze, dar ea apare cu parul tras peste fata.

Cu toate acestea ei o vad desfigurata (inca nu ni se arata si noua fata ei) si sunt ingroziti. Cand apare Mete, Nihal pleaca grabita. Neintelegand gestul lui Nihal, Mete va apela la Suleyman ca sa afle ce se petrece cu iubita lui de are o asa atitudine. Selma il asigura din nou pe Kenan ca nu va primi nici o actiune din cele ce i se cuvin si ca le va transfera pe toate lui Cemile.

Ahmet ia legatura cu Resul si stabilesc un plan de actiune in urma caruia reusesc s-o ia pe Zehra de la Ekrem si s-o aduca acasa unde toata familia Akarsu se bucura de revederea ei. Hakan priveste totul pe fereastra si are loc un schimb de priviri de multumire intre el si Ahmet.

Inainte de asta, Ekrem il sfatuise pe fiul sau, din nou, sa renunte la Berrin in schimbul fiicei sale. Hakan, deznadajduit, doreste sa stea de vorba toti trei, el, Berrin si Ahmet, sa le spuna ca a inteles ca Berrin nu-l poate iubi pe el, ca se desparte de ea si ca poate ramane impreuna cu Ahmet si cu Zehra.

Soner ii trimite un camion cu flori lui Aylin, iar soferul este instruit sa descarce florile la picioarele ei. Aylin este uimita de gest. Episodul 73 se termina cu intrevederea dintre Soner sin Tariq.

Stiri pe aceeasi tema

Noaptea Alba a Filmului Romanesc revine in Bucuresti pe 22 septembrie

Ioana Badulescu

„Filmele LUX. 10 pentru 10” la Cinema Elvira Popescu din cadrul Institutului Francez din Bucuresti

Cristiana Petrariu Bota

YAMAN EPISODUL 14 REZUMAT, 29 IANUARIE 2015. Yaman descopera ca Ayse nu este insarcinata cu fratele lui

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult