Infotrafic

Trafic restricționat, vineri și sâmbătă, în centrul Capitalei

Traficul va fi restricționat, vineri, 20 iunie pe mai multe artere din centrul Capitalei. Poliția Rutieră anunță restricții de circulație și pentru ziua de sâmbătă în zona Ateneului Român și în zona Dorobanți – Floreasca.

În data de 20 iunie 2014, în intervalul orar 15:00 – 17:00, în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, va avea loc „Festivalul Internaţional de Folclor, Muzici şi Tradiţii în Cişmigiu”.

Pentru buna desfăşurare a manifestării se va restricţiona circulaţia autovehiculelor pe Cal. Victoriei, banda I, între str. Ştirbei Vodă şi bd. Regina Elisabeta, informează Brigada de Poliție Rutieră.

Tot vineri, în intervalul orar 14:00 – 18:00 se va restricţiona traficul rutier pe str. Ion Câmpineanu, între Cal. Victoriei şi str. Academiei, banda I, sensul către bd. N. Bălcescu.

De asemenea, sâmbătă, 21 iunie 2014, începând cu ora 17:00, se va desfăşura un eveniment, ocazie cu care prin avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, se va restricţiona traficul rutier pe str. Benjamin Franklin şi str. C-tin Esarcu.

Tot sâmbătă, în București se va desfăşura un evenimentul cultural “La Fântâna Artelor”. Pentru buna desfăşurare a manifestării, între orele 08:00-21:00, se va restricţiona traficul rutier pe str. Puţul lui Zamfir, între str. Radu Beller şi str. Banu Antonache.

Stiri pe aceeasi tema

INFOTRAFIC – Recomandari pentru deplasari in siguranta in conditii de vant puternic

Cristiana Petrariu Bota

INFOTRAFIC: Atentie soferi, se circula in conditii de ceata pe mai multe drumuri, inclusiv pe autostrada A2 Bucuresti – Constanta

Cristiana Petrariu Bota

Autostrada Soarelui a fost inchisa pentru toate categoriile de vehicule pe ambele sensuri

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult