Arena Nationala va fi inchisa pentru toate evenimentele sportive pe perioada cat va fi refacut gazonul
Infotrafic

Trafic rutier restrictionat in zona Arena Nationala, unde se va juca meciul FCSB – Sporting Lisabona

Traficul rutier va fi restrictionat, miercuri seara, pe mai multe strazi din zona Stadionului „National Arena”, unde se va juca meciul de fotbal dintre echipele FCSB si Sporting Lisabona. 

Miercuri, incepand cu ora 18.00, traficul rutier, cu exceptia RATB, va fi restrictionat pe str. Maior Coravu, intre Sos. Mihai Bravu si intrarea in Stadionul „National Arena”, precum si pe strazile care intersecteaza si acced in acest tronson; pe str. Pierre de Coubertin, intre Sos. Vatra Luminoasa si rondul de la intrarea in tadion National Arena, dar si pe Bd. Basarabia intre Piata Muncii si Bd. Chisinau si Str. Toni Bulandra intre Vatra Luminoasa si rond Str. Maior Coravu.

De marti, de la ora 20.00, a fost restrictionata parcarea autoturismelor in zona intrarii din Bd. Basarabia a Stadionului „National Arena”.

Brigada Rutiera a Capitalei solicita soferilor sa foloseasca mijloacele de transport in comun pentru a evita blocajele de trafic; sa nu opreasca ori sa stationeze decat in locurile special amenajate sau cat mai departe de arena sportiva si sa reduca viteza atunci cand trec pe langa grupurile de suporteri.

Meciul de fotbal FCSB-Sporting Lisabona va avea loc, miercuri, incepand cu ora 21.45, pe Stadionul „National Arena”.

Related posts

Centrul Infotrafic – Situatia drumurilor din Romania in contextul inundatiilor

Ioana Badulescu

INFOTRAFIC, 10 decembrie 2014: Vezi daca sunt drumuri inchise sau autostrazi cu circulatia oprita

Lucy Ionesco

Statie noua de incarcare a masinilor electrice in Constanta. Mai multe prize speciale vor fi amplasate in toata tara

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult