Podul Agigea
Infotrafic

Traficul rutier pe Podul Agigea se va desfasura pe doua benzi pana pe 5 mai

Traficul rutier pe Podul Agigea se va desfășura în continuare pe două benzi până în data de 5 mai 2017, deoarece lucrările de montare a hidroizolației pe acest pod sunt întârziate din cauza precipitațiilor înregistrate săptămâna trecută, informeaza, marți, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România (CNAIR).

Potrivit sursei citate, antreprenorul a solicitat prelungirea restricțiilor de trafic în vederea finalizării lucrărilor de montare hidroizolație și așternere covor asfaltic pentru perioada 28 aprilie — 5 mai, în condițiile în care lucrările trebuiau să se finalizeze pe 27 aprilie.

Compania recomandă ca rută alternativă Podul nou peste Canalul Dunăre — Marea Neagră (Podul Apolodor), care se află la o distanță suplimentară de doar 2,8 kilometri.

Ruta alternativă are următorul traseu: Nod rutier A4 (intersecție cu DN 39, Agigea) — A4 (intrare port Constanța Sud) — podul nou peste Canalul Dunăre — Marea Neagră — bretea acces la DN 39A—DN 39A—DN 39 (Eforie Nord — Agigea).

În conformitate cu Proiectul Tehnic aprobat și tehnologia de execuție, începând cu data de 1 martie 2017, antreprenorul a reluat lucrările inițiale de reabilitare a Podului de la Agigea, acesta fiind închis traficului pe jumătate de cale (sens Mangalia — Constanța) pentru execuția următoarelor lucrări: frezare asfalt, turnare beton de egalizare, montare parapet direcțional, înlocuire hidroizolație, turnare și compactare asfalt, în perioada 1 — 27 aprilie 2017.

Articole asemănătoare

INFOTRAFIC. Starea drumurilor pe 7 ianuarie 2016. Atentie, mai multe drumuri sunt acoperite de polei

Lucy Ionesco

Ce risca romanii cu masini inmatriculate in Bulgaria

Bogdan

LUCRARI PE A2 BUCURESTI-CONSTANTA – INFOTRAFIC

Lucy Ionesco