Podul Agigea
Infotrafic

Traficul rutier pe Podul Agigea se va desfasura pe doua benzi pana pe 5 mai

Traficul rutier pe Podul Agigea se va desfășura în continuare pe două benzi până în data de 5 mai 2017, deoarece lucrările de montare a hidroizolației pe acest pod sunt întârziate din cauza precipitațiilor înregistrate săptămâna trecută, informeaza, marți, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România (CNAIR).

Potrivit sursei citate, antreprenorul a solicitat prelungirea restricțiilor de trafic în vederea finalizării lucrărilor de montare hidroizolație și așternere covor asfaltic pentru perioada 28 aprilie — 5 mai, în condițiile în care lucrările trebuiau să se finalizeze pe 27 aprilie.

Compania recomandă ca rută alternativă Podul nou peste Canalul Dunăre — Marea Neagră (Podul Apolodor), care se află la o distanță suplimentară de doar 2,8 kilometri.

Ruta alternativă are următorul traseu: Nod rutier A4 (intersecție cu DN 39, Agigea) — A4 (intrare port Constanța Sud) — podul nou peste Canalul Dunăre — Marea Neagră — bretea acces la DN 39A—DN 39A—DN 39 (Eforie Nord — Agigea).

În conformitate cu Proiectul Tehnic aprobat și tehnologia de execuție, începând cu data de 1 martie 2017, antreprenorul a reluat lucrările inițiale de reabilitare a Podului de la Agigea, acesta fiind închis traficului pe jumătate de cale (sens Mangalia — Constanța) pentru execuția următoarelor lucrări: frezare asfalt, turnare beton de egalizare, montare parapet direcțional, înlocuire hidroizolație, turnare și compactare asfalt, în perioada 1 — 27 aprilie 2017.

Stiri pe aceeasi tema

Cod Portocaliu de ninsori abundente, strat semnificativ de zapada si viscol in 9 judete din tara. Situatia prezentata de DSU

Ioana Badulescu

LUCRARI PE A2 BUCURESTI-CONSTANTA – INFOTRAFIC

Cristiana Petrariu Bota

Recomandarile politistilor pentru a circula in siguranta in aceste zile de iarna. Cauciucurile de iarna sunt obligatorii pe drumuri acoperite cu zapada, gheata sau polei

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult