10.6 C
România
26 octombrie 2020
Podul Agigea
Infotrafic

Traficul rutier pe podul de la Agigea a fost reluat

Traficul rutier pe podul de la Agigea a fost reluat incepand de luni, 16 martie 2015. Toate cele 4 benzi de circulatie sunt accesibile, incepand de astazi, pentru toate categoriile de autovehicule, cu exceptia autovehiculelor si coloanelor agabaritice, insa este mentinuta restrictia de viteza.

Astfel, incepand de luni, 16 martie, pana la sfarsitul lunii iunie 2015, circulatia pe podul de la Agigea, peste Canalul Dunare – Marea Neagra, situat pe DN 39, va fi permisa tuturor categoriilor de autovehicule pe cele patru benzi aferente podului, cu exceptia autovehiculelor si coloanelor agabaritice, informeaza un comunicat transmis de Compania Nationala de Drumuri si Autostrăzi din Romania (CNADNR).

Restrictia de viteza este aplicabila pe toata lungimea podului, pe toate cele 4 benzi de circulatie, aceasta fiind de 50 Km/ora.

Acest regim de circulatie va fi valabil pana pe 30 iunie. Podul de la Agigea a intrat in lucrari de consolidare in luna mai 2014 si, de atunci, au functionat tot felul de restrictii de calatorie.

Sursa foto: Evenimentul Zilei

Stiri pe aceeasi tema

MODIFICARI LA CODUL RUTIER. Ce patesc soferii care conduc sub influenta bauturilor alcoolice

Cristiana Petrariu Bota

In Romania s-au construit 3 centimetri de autostrada pe cap de locuitor din 1989 pana azi

Cristiana Petrariu Bota

Restrictii de circulatie in Bucuresti pe 24 noiembrie si pe 1 decembrie in contextul organizarii paradei militare cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult