Traian Basescu este propunerea de premier cu care liderii PMP merg la consultarile de la Cotroceni

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu iunie 26, 2017 17:17

Traian Basescu este propunerea de premier cu care liderii PMP merg la consultarile de la Cotroceni

Traian Basescu este propunerea de premier cu care liderii PMP merg la consultarile de la Palatul Cotroceni. Surse din partid au declarat, inainte de consultari, ca presedintele PMP, Traian Basescu, este propunerea cu care liderii formatiunii se prezinta la discutiile cu presedintele Klaus Iohannis pentru desemnarea noului premier. 

„Aceasta (Traian Băsescu – n.r.) este propunerea cu care va merge delegaţia noastră la Cotroceni”, au declarat surse din interiorul PMP.

Potrivit surselor, liderii PMP mizează pe faptul că preşedintele Klaus Iohannis va respinge nominalizarea lui Mihai Tudose, propus PSD şi ALDE, iar Traian Băsescu va rămâne singurul candidat în cursă.

Consultările preşedintelui Klaus Iohannis cu delegaţia PMP, pentru desemnarea unui nou premier după demiterea în Parlament a lui Sorin Grindeanu, vor avea loc în cursul zilei de luni, începând cu ora 17.30.

Vezi si: PNL nu a propus niciun premier la consultarile cu Iohannis: Propui un premier atunci cand ai in spate votul unei majoritati

CONSULTARI LA COTROCENI. Iohannis discuta cu partidele pentru desemnarea unui nou premier – UPDATE

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.