Basescu, atac la Tiberiu Nitu, Gabriela Firea si Oreste Teodorescu. VIDEO
Politica

Traian Basescu ramane pe scena politica, va candida la alegerile din 2016

Fostul presedinte al Romaniei ramane in continuare pe scena politica si va candida anul viitor la alegeri. Traian Basescu a inregistrat marca PDL la OSIM, in intentia de a transforma PMP in PDL, partid sub a carui sigla va candida la alegerile parlamentare si locale de anul viitor.

Fostul Presedinte al Romaniei vrea prin acest demers sa dea un alt avant si o alta greutate PDL, avand in vedere ca numele PMP (pe care l-a inregistrat fiica sa, Ioana Basescu la OSIM) este asociat cu cel al fostului ministru al turismului, Elena Udrea, aflata in prezent in arest preventiv, cea care a detinut functia de presedinte PMP.

De cealalalta parte, staful PNL, prin vocea lei Vasile Blaga, care a detinut in trecut marca PDL, considera ca nu este legal acest lucru, urmand chiar sa depuna o contestatie in acest sens, deoarece, potrivit legii, PNL detine de drept aceasta marca.

 

Articole asemănătoare

Liviu Dragnea: Sambata vom organiza un miting impotriva fortelor oculte care ameninta statul de drept

Delia Ion

Iohannis, discurs la Iasi de Ziua Unirii: Revin cu mare bucurie de fiecare data in orasul vechilor zidiri, o creatie a vechii Moldave

Lucy Ionesco

Klaus Iohannis si Jean-Claude Juncker au vorbit, la Palatul Cotroceni, despre amnistie si gratiere. Seful CE: Ar fi un pas inapoi daca ar intra in vigoare

Lucy Ionesco