Traian Basescu, un nou mesaj privind Dosarul Mineriadei: Nu e adevarat ca le-am dat minerilor trenuri sa vina la Bucuresti!

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 14, 2015 11:28

Traian Basescu, un nou mesaj privind Dosarul Mineriadei: Nu e adevarat ca le-am dat minerilor trenuri sa vina la Bucuresti!

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a postat, sambata, un nou mesaj pe pagina sa de Facebook referitor la Dosarul Mineriadei, mai exact la ipoteza ca pe vremea cand era ministru al Transporturilor, ar fi pus la dispozitie minerilor trenuri pentru a veni la Bucuresti. Basescu neaga ca ar fi avut vreo implicare in aducerea minerilor in Capitala, deoarece, spune el, la acea vreme indeplinea functia de Inspector Sef al Navigatiei Civile, fara sa aiba vreo legatura cu transporturile feroviare. Totodata, Traian Basescu se arata foarte suparat pe politicienii si jurnalistii, printre care il nominalizeaza si pe Moise Guran, care i-au adus astfel de acuzatii.

Este o noua precizare pe care o aduce Traian Basescu, dupa ce ieri a avut o postare prin care a facut un apel ca cele doua dosare sa fie solutionate, pentru ca orice eforturi s-ar face, nu vor fi pe deplin credibile pana cand nu se va da o solutie pentru cele doua dosare.

Astazi, Traian Basescu revine cu explicatii fata de perioada cand a fost ministru si raspunde acuzatiilor potrivit carora ar fi pus la dispozitie minerilor trenuri cu care sa vina la Bucuresti.

Te-ar putea interesa si: Traian Basescu: Elena Udrea si eu suntem doua tinte in miscare. Dar nu am emotii!

“O ultimă precizare legată de mineriada din 13-15 iunie ’90. Au fost mulţí jurnalişti, politicieni şi internauţi care au afirmat că motivaţia mea de a închide dosarul mineriadei este legată de faptul că, fiind ministru al transporturilor aş fi pus la dispoziţia minerilor trenurile cu care au venit la Bucureşti . Nimic mai neadevărat .
La acea vreme îndeplineam funcţia de Inspector Şef al Navigaţiei Civile, îmi desfăşuram activitatea la Constanţa şi nu aveam nici o legătură cu transporturile feroviare.
Vă rog, nu vă lăsaţi manipulaţi de propagandişti ai minciunii. ( Moise Guran, sunt convins că la dumneavoastră a fost doar o eroare de informare)”, a scris Traian Basescu.

HotWeek.ro iti recomanda si: SRI stia ca Traian Basescu era seful mafiei, sustine un fost ofiter al Serviciului

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.