Traian Basescu va trebui sa plece din Vila Lac 3, urmand a primi o locuinta provizorie

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 11, 2015 18:38

Traian Basescu va trebui sa plece din Vila Lac 3, urmand a primi o locuinta provizorie

Fostul presedinte Traian Basescu va trebui sa paraseasca Vila Lac 3, urmand a primi o locuinta provizorie, a decis, miercuri, Guvernul, care a decis sa modifice cadrul legal prin introducerea unui articol care permite fostului presedinte sa primeasca o locuinta provizorie pana cand vila care i-a fost acordata ca resedinta va fi renovata.

Articolul va fi, insa, reglementat prin intermediul Parlamentului. Purtatorul de cuvant al Executivului, Corneliu Calota a confirmat ca a fost deja redactata o ordonanta de urgenta pentru modificarea cadrului legal.

“A existat o propunere de a fi inclusa in textul ordonantei de urgenta o modificare privind prelungirea contractului fostului presedinte (cu RA-APPS-n.r.), iar Guvernul a decis ca aceasta tema sa fie discutata in Parlament”, a spus Calota.

Citeste si: Ion Cristoiu, despre trecutul si viitorul lui Traian Basescu

Dupa ce ii va fi repartizata locuinta provizorie, Basescu va trebuie sa paraseasca vila Lac 3.

Potrivit unei hotarari a Guvernului, vila RA-APPS din cartierul Primaverii in care a locuit Mioara Roman, fosta sotie a lui Petre Roman, i-a fost atribuita fostului presedinte Traian Basescu spre utilizare ca resedinta.

Imobilul este insa intr-o stare deplorabila si necesita unele reparatii si lucrari de renovare, care inca sunt in executare.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.