Accident de tramvai in zona Victoriei. Tramvaiul 1 a intrat intr-o masina, traficul este restrictionat
Infotrafic

Tramvaiul 41, suspendat timp de doua zile de RATB

Tramvaiul 41 va fi suspendat timp de doua zile de RATB. Potrivit unui comunicat de presă, pe durata suspendării circulației tramvaielor 41, va fi introdusă pe traseu linia navetă de autobuze 641.

Linia de autobuze 641 va funcționa între terminalele „Piața Presei Libere” și „Ghencea”, pe Bd. Mărăști, Bd. Mareșal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Șos. Crângași, Str. Virtuții, Pasajul Lujerului, Str. Brașov, Bd. Ghencea.

Autobuzele vor efectua opriri pe sensul către terminalul „Ghencea”, astfel: pe Bd. Mărăști, în stațiile amplasate în zona Institutului de Agronomie și după intersecția cu Str. Alexandru Constantinescu; pe Str. Turda, în stațiile amplasate după intersecția cu Bd. Ion Mihalache, respectiv înainte de Pasajul Grant; pe Șos. Crângași și Str. Virtuții, în stațiile corespunzătoare liniei 178, precum și în noua stație situata înainte de Bd. Uverturii; pe Str. Brașov, în stațiile corespunzătoare liniei liniilor 105, 173 și 221, precum și în noua stație situată după intersecția cu Bd. Timișoara; în terminalul „Ghencea”, în stațiile corespunzătoare liniei 221.

Totodată, pe sensul către terminalul „Piața Presei Libere”, autobuzele vor efectua opriri, după cum urmează: pe Str. Brașov, în stațiile corespunzătoare liniilor 105, 173 și 221, precum și în noile stații situate după intersecția cu Drumul Taberei, respectiv înainte de Bd. Timișoara; pe Str. Virtuții, în noua stație amplasată după intersecția cu Bd. Uverturii, apoi în stațiile corespunzătoare liniei 178; pe Șos. Crângași, în stațiile corespunzătoare liniei 178; pe Str. Turda, în noua stație amplasată după Pasajul Grant; pe Bd. Mareșal Alexandru Averescu, în noua stație amplasată după intersecția cu Bd. Ion Mihalache; pe Bd. Mărăști, în noua stație amplasată după intersecția cu Str. Alexandru Constantinescu, apoi în stațiile corespunzătoare liniei 330; în terminalul „Piața Presei Libere”, în stațiile corespunzătoare liniei 449.

Stiri pe aceeasi tema

Drumuri inchise duminica, 29 octombrie, din cauza ninsorii si vantului puternic – INFOTRAFIC UPDATE

Ioana Badulescu

Politia Rutiera: Cea mai mare viteza inregistrata in ultima saptamana a fost de 229 km/h pe autostrada A2

Ioana Badulescu

Centrul Infotrafic a transmis o atentionare pentru soferi

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult