TRANSFER LIGA 1. Llullaku, golgheterul Ligii 1, o paraseste pe Gaz Metan Medias

Bogdan
By Bogdan decembrie 21, 2016 20:22

TRANSFER LIGA 1. Llullaku, golgheterul Ligii 1, o paraseste pe Gaz Metan Medias

TRANSFER LIGA 1. Liga 1 este pe punctul de a pierde pe unul dintre jucatorii care au dat valoare actualului sezon. Este vorba despre albanezul Azdren Llullaku (28 de ani), golgheterul formatiei Gaz Metan Medias dar si al campionatului care a ales sa semneze un contract cu formatia FC Astana, ea mai galonata echipa din Kazahstan.

TRANSFER LIGA 1. Llullaku a punctat de 16 de-a lungul sezonului 2016/2017 intrand in vizorul echipelor bucurestene Steaua si Dinamo. Llullaku a ales insa sa paraseasca Liga 1 si sa-si continuie activitatea la FC Astana atras de salariul oferit: 40.000 de euro pe luna.

TRANSFER LIGA 1. Atacantul lui Gaz Metan a avut de ales noua sa destinatie dintr-o lista care le mai cuprindea pe Sivassport din Turcia si pe Lech Poznan din Polonia. Llulalku primise din partea clubului Gaz Metan o ghartie care ii permitea sa se transfere fara niciun ban la orice club din strainatate.

TRANSFER LIGA 1. FC Astana este liderul campionatului din Kazahstan, la finalul sezonului regulat, avand o diferenta de 7 puncte fata de cea de-a doua clasata, Almaty. De altfel, FC Astana nu este o straina de confruntarile din Liga Campionilor dupa ce anul trecut formatia kazaha a acumulat 4 puncte intr-una dintre grupele Ligii acolo unde a evoluat alaturi de Atletico Madrid, Galatasaray si Benfica Lisabona.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.