Comunicate de presă

Transformă-te în vocea generației tale

Asociația GO-AHEAD este o organizație non-guvernamentală a cărei misiune este schimbarea la nivel educațional (șanse egale la educație, incluziune socială, creșterea calității actului educațional). Furnizor autorizat de formare, de informare și consiliere profesională, Asociația GOAHEAD susține DEZVOLTAREA PERSONALĂ și propune un CONCEPT INOVATOR pentru îmbunătățirea rezultatelor educaționale, profesionale și personale.

În era digitală, puterea social media este imensă, și cunoștințele necesare pentru a folosi această putere în mod eficient sunt esențiale. Cursul de instruire pentru Social Media, desfășurat în cadrul proiectului și realizat și susținut de Tedy Necula, nu este doar despre postări creative și strategii de marketing, ci este și despre transformarea participanților în agenți ai schimbării, susținători ai dezvoltării personale și ai cauzelor care contează în domeniul educației și consilierii pentru dezvoltare personală și profesională.

Participanții la acest curs nu învață doar tehnici avansate de gestionare a platformelor de socializare, ci sunt și încurajați să-și îndrepte abilitățile către promovarea unor cauze importante și semnificative pentru societatea actuală. După acest curs, devin nu doar vocea lor, ci și vocea colegilor și a cauzelor pe care le susțin. Un aspect unic al acestui curs este accentul pus pe dezvoltarea personală. Participanții sunt ghidați să înțeleagă cum pot folosi platformele de social media pentru a împărtăși povești personale, devenind astfel nu doar influenceri digitali, ci și vectori ai dezvoltării personale.

După absolvirea cursului, elevii vor avea abilitățile necesare pentru a vorbi despre provocările lor de zi cu zi sau despre succesele lor, și se vor conecta cu publicul într-un mod autentic și empatic. Astfel, devin un canal vital de comunicare și susținere. Folosind cunoștințele din cadrul cursului, vor putea transmite în timp real nu doar experiențele proprii, ci și provocările și succesele colegilor. Fiind vectori de informație în timp real, devin susținători activi al comunității lor și promotori al schimbării pozitive.

Tematica acestui curs cuprinde modulele: Comunică Autentic prin Video; Creează Video Despre Tine; Subiecte care atrag. Despre ce alegi sa vorbesti?; Importanța povestirii. Cum să ai o narațiune de impact; Editare în CapCut; Fă-ți Video-ul Cunoscut.

Un aspect inovator al acestui program este faptul că absolvenții cursului vor avea oportunitatea de a primi consultanță bilunară de la un expert în domeniul comunicării digitale, Tedy Necula. Tedy este un regizor și producător de filme și reclame inspiraționale cunoscut pentru abordarea sa unică și capacitatea de a comunica povești puternice prin intermediul videoclipurilor. Metoda de lucru a lui Tedy Necula are un obiectiv clar: să descopere și să exprime partea inspirațională din orice subiect sau brand, astfel încât să motiveze oamenii prin mesajul său. Prin utilizarea filmului și a reclamelor, el reușește să creeze povești captivante care să trezească emoții și să provoace o reacție profundă în rândul audienței. Acesta nu este doar un talentat regizor și producător, ci și un vorbitor inspirațional remarcabil. El este singurul regizor român cu dizabilități și își folosește povestea de viață pentru a inspira și a motiva oamenii.

„Tedy Necula a avut privilegiul de a inspira diverse comunități, atât din mediul de afaceri, cât și din mediul social. El este recunoscător pentru faptul că prin cuvintele și experiențele sale poate influența pozitiv pe cei care au nevoie de curaj pentru a depăși obstacolele mici sau mari din viață. Mesajele sale inspiraționale și motivaționale au avut un impact profund, conducând la revelații și schimbări în viețile oamenilor. Din toate aceste considerente, Asociația GO-AHEAD a dat curs acestei colaborări. Suntem nerăbdători să vedem cum acești tineri talentați își vor folosi abilitățile și cunoștințele dobândite pentru a deveni lideri digitali în comunitatea noastră și pentru a face diferența în mediul online.”, afirmă Adeline Duca, Vicepreședinte Asociația GO-AHEAD.

GO AHEAD WITH YOUR BEST DREAM!

Proiect derulat de Asociația GO-AHEAD în parteneriat cu Art for Change Foundation Norvegia, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este îmbunătățirea imaginii și a percepției publice a societății civile în rândul a cel puțin 50.000 de persoane, creșterea gradului de vizibilitate, înțelegere și recunoaștere a impactului pozitiv pe care activitățile de consiliere și dezvoltare personală desfășurate de GO-AHEAD îl au asupra vieților tinerilor și a comunităților.

Despre Programul Active Citizens Fund România

Programul Active Citizens Fund România este finanțat prin Granturile SEE 2014-2021. Obiectivul general al Granturilor este de a reduce disparitățile economice și sociale și a consolida relațiile bilaterale dintre cele 15 state beneficiare și statele donatoare (Islanda, Liechtenstein, Norvegia). Programul este administrat de către consorțiul compus din Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, Fundația pentru Parteneriat, Centrul de Resurse pentru Comunitățile de Romi, Fundația PACT și Frivillighet Norge, care acționează în calitate de Operator de Fond desemnat de către FMO – Oficiul Mecanismului Financiar al Granturilor SEE și Norvegiene. Active Citizens Fund România vizează consolidarea societății civile și a cetățeniei active și creșterea capacității grupurilor vulnerabile. Cu o alocare totală de 46.000.000 euro, programul urmărește dezvoltarea pe termen lung a sustenabilității și capacității sectorului societății civile, intensificând rolul său în promovarea participării democratice, a cetățeniei active și a drepturilor omului și consolidând în același timp relațiile bilaterale cu statele donatoare Islanda, Liechtenstein și Norvegia. Pentru mai multe informații despre Active Citizens Fund în România, vă rugăm accesați www.activecitizensfund.ro. Pentru mai multe informații despre Granturile SEE și Norvegiene, accesați www.eeagrants.ro.

Mai multe informatii despre proiectul GO AHEAD WITH YOUR BEST DREAM! poți să găsești accesând https://www.go-ahead.ro/ro/go-ahead-your-best-dream.

Articole asemănătoare

Conferinta Nationala de Bioetica se desfasoara la Iasi in perioada 9 – 11 noiembrie

Ioana Badulescu

Cornelia Negrut (ALDE) cere noi strategii de atragere a turistilor straini in Maramures

Lucy Ionesco

Monica Macovei: Darius Valcov intareste fratia penalilor din PSD, trebuie sa plece prin demisie sau demitere

Ioana Badulescu