Life

„Transformers: Age Of Extinction”, pe primul loc în box-office !

Deloc surprinzător, în opinia specialiștilor, superproducția „Transformers: Age of Extinction” a reușit să se impună pe primul loc în clasamentul boxoffice încă de la lansare și este, deocamdată, filmul cu cele mai mari încasări din acest an, cu peste 100 de milioane de dolari din vânzări de bilete.
Acest film a obținut la lansare încasări mai mari cu 2 milioane de dolari decât ultimul film al seriei, „Transformers: Dark Of The Moon”, demonstrând că schimbarea protagonistului, trecerea de la Shia Labeouf la Mark Wahlberg, nu a avut un efect negativ asupra fanilor.
La nivel internațional acest film a adunat deja 201 de milioane de dolari, cel mai mare succes de casă înregistrându-se în China — încasări de 90 de milioane de dolari — țară unde s-a desfășurat o parte a filmărilor și în care a fost promovat foarte mult. Acest film a stabilit, de altfel, un nou record de încasări la lansare pentru un film străin în China.

http://www.youtube.com/watch?v=r8HPIH5JCak

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Relatia dintre Grigore si Mariana pusa la grea incercare

Bogdan

ROMANII AU TALENT, 7 Martie 2014: Preselectiile continua, show de exceptie!

Cristiana Petrariu Bota

Happy Channel inlocuieste Euforia TV incepand de luni. Postul se vrea o televiziune dedicata femeilor

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult