10.2 C
România
26 septembrie 2021
Tratament cu insulina pentru cancer, o terapie revolutionara in Turcia
Social

Tratament cu insulina pentru cancer, o terapie revolutionara in Turcia

Bolnavii de cancer ar putea avea o şansă mai blândă spre vindecare. Chimioterapia potenţată de insulină este o metodă prin care medicii încearcă să omoare celulele tumorale cu ce le place cel mai mult, glucoza. Metoda a fost descoperită în anii 70 în Mexic şi de mai bine de 7 ani este dezvoltată în Turcia. Cei doi medici care o folosesc spun că au avut succes cu mii de pacienţi. 

Joanei, o pacientă de 57 de ani din Marea Britanie, a fost diagnosticată cu cancer la sân şi a încercat zeci de terapii care nu au dat niciun rezultat. Mare i-a fost surprinderea când a văzut cum arată radiografiile ei înainte şi după tratament cu insulină.

Joanei, pacientă: Să fie curat ca acum, este peste măsura aşteptărilor mele! Celulele canceroase au dispărut după trei luni de terapie cu insulină, efectuată în Turcia.

Prof. dr Mehmet Salih, medic: Este o chimioterapie cu suport metabolic. Glicemia trebuie sa fie sub o anumita valoare, astfel ca celulele tumorale devin foarte sensibile si celulele, fiind sensibile, noi le trimitem ce le place lor cel mai mult, adică glucoza.

Astfel, celulele canceroase se vor autodistruge. Bineînţeles, dacă organismul este ajutat şi din alte părţi:

Prof dr. Bulent Berkarda, medic: Nu poţi bate cancerul doar cu chimioterapie. Am combinat dieta, dieta cu medicamente, insulina cu doze mici, hipertermie, hiperbaric oxigen si sport.

În jur de 1000 de pacienţi încearcă această metodă de tratament în fiecare an. Mai bine de jumătatea dintre aceştia au fost diagnosticaţi cu cancer în stadiile trei şi patru, iar după 3 luni de cură, s-au văzut şi rezultatele.

Costurile sunt, într-adevăr, mai mari decât în România. Undeva între 6 mii şi 10 mii de dolari pentru o cură de tratament. Avantajele sunt însă incomparabile, spun pacienţii.

Metoda a fost descoperită în anii 70 în Mexic şi de mai bine de 7 ani este dezvoltată în Turcia. Cei doi medici care o folosesc spun că au avut succes cu mii de pacienţi.

Stiri pe aceeasi tema

Bilantul cazurilor de coronavirus este in scadere, insa avem record de pacienti la ATI si cifre critice la decese

Cristiana Petrariu Bota

Gheorghe Stefan are noi probleme cu legea, DNA il acuza de spalare de bani si trafic de influenta

Cristiana Petrariu Bota

Andrei Galut, singurul supravietuitor din trupa Goodbye to Gravity, a postat noi fotografii pe Facebook

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult