-2.9 C
România
28 octombrie 2021
Codul Muncii ar putea fi modificat, astfel incat ziua de vineri sa aiba 6 ore de munca si nu 8
Economie

Trei companii straine din industria de electrocasnice vor investi in Romania si vor crea peste 3.500 de locuri de munca

Trei companii straine din industria de electrocasnice intentioneaza sa investeasca in Romania, unde piata locala este dominata de sectorul auto. Este vorba despre producatorii De’Longhi (Italia), Kärcher (Germania) si Arcelik (Turcia).

Cele trei companii au pus România pe harta lor de investiţii prin proiecte a căror valoare se ridică la 160 mil. euro şi care ar trebui să ge­ne­re­ze cel puţin 3.500 de noi locuri de muncă, potrivit datelor prezentate de Ziarul Financiar.

Astfel, România începe să devină un jucător tot mai important în producţia euro­pea­nă de electrocasnice, un sector care câşti­gă greutate şi în economia locală, de­pendentă în mare parte de producţia de componente auto.

Stiri pe aceeasi tema

BLACK FRIDAY 2016. Cauciucuri de iarna ieftine. Vezi preturi

Bogdan

Registrul Comertului: Numarul firmelor dizolvate a crescut in primele sase luni ale acestui an cu 46%

Ioana Badulescu

Traficul aerian in Europa si-ar putea reveni abia dupa 2024. Este o imagine catastrofala pentru industria aviatica, sustine Eurocontrol

Teodora Badescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult