11.7 C
România
27 septembrie 2022
Stiri locale

Tren deraiat in statia Letca, intre Dej si Jibou, 10 vagoane au sarit de pe sine

Un tren a deraiat, azi-noapte, in statia Letca, intre Dej si Jibou, 10 vagoane sarind de pe sine. Potrivit unui comunicat de presa al CFR SA, in cursul noptii de vineri spre sambata, in jurul orei 01.00, 10 vagoane din compunerea unui tren de marfa au deraiat la intrare in statia Letca. In urma incidentului nu s-au inregistrat victime.

Trenul aparține operatorului național de transport feroviar de marfă și asigura un transport de sare pe relația Dej-Valea lui Mihai. La fața locului s-au deplasat comisiile de cercetare ale CFR SA, CFR Marfă și AFER, precum și echipele de intervenție din cadrul Regionalei CF Cluj pentru repunerea pe șină a vagoanelor răsturnate.

Până la deschiderea liniei și reluarea traficului feroviar se asigură transbordarea călătorilor, între stațiile Dej și Jibou, cu mijloace auto puse la dispoziție de CFR SA și CFR Călători.

Related posts

Compania aeriana HiSky deschide prima sa baza operationala in Iasi cu zboruri catre Dublin, Londra si Frankfurt

Teodora Badescu

Medicul Augustin Ilies, un cunoscut chirurg din Vaslui, s-a sinucis in propriul apartament

Lucy Ionesco

Poluare in Portul Constanta, comandantul navei a fost amendat

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult