-6.8 C
România
23 ianuarie 2022
Florin Noje
Recomandari

Trendurile lui 2021 în materie de hairstyle – să arăți bine înseamnă să te simți bine, cu Florin Noje, ambasador L’Oréal Professionnel

Trendurile lui 2021 în materie de hairstyle – să arăți bine înseamnă să te simți bine, cu Florin Noje, ambasador L’Oréal Professionnel 

Pe ritmurile unui an pandemic, ne-am reconfigurat viețile, spațiile, așteptările: aspirăm la confort psihic prin frumusețe desăvârșită. În pandemie am înțeles, mai mult ca oricând, că atunci când arăți bine, te simți bine. Iar pe buza unei depresii provocate de lipsa contactului cu cei dragi, starea de bine e unul dintre pilonii de sprijin de care avem nevoie ca să ne menținem sănătatea emoțională. În acest context, Florin Noje, hairstylist in Bucuresti și ambasador L’Oréal Professionnel, vorbește despre trendurile lui 2021 în materie de hairstyle. Iată ce am aflat de la el:

Un nou balayage – de la smoky eyes la smoky hair

Smoky hair e fuziunea de nuanțe care conduce către un echilibru ideal; inspirat din machiajul smoky, coafura cu același nume conturează jocuri de lumini și umbre care definesc și creează contururi omogene. În 2021, smoky hair este noul balayage, iar contururile pierdute ale nuanțelor ne ancorează în rafinament natural.

În ce constă smoky hair? Se lucrează cu trei tipuri de nuanțe care sunt estompate fin de către specialist, acesta realizând tranziții insesizabile. Nuanțele folosite sunt, de cele mai multe ori, în tonuri cenușii, iar reflexiile galbene de care ne temem dispar complet.

Smoky hair conturează un blending perfect, care generează fascinație, indiferent dacă vorbim de tunsori fete sub forma bobului adorat în anul precedent sau în părul lung și rebel care inspiră în 2021. Ancorat într-un raport ideal dintre lumină și umbră, smoky hair aduce o trecere graduală de la opac la strălucire rafinată – subtilitate și eleganță într-un singur look.

Blondul fără compromisuri

2021 apare ca anul inovațiilor în materie de beauty, iar dacă până acum să faci tranziția către blond era un procedeu riscant pentru sănătatea firului de păr, noile tehnologii aduc blondul fără compromisuri. Experții L’Oréal aduc o inovație care asigură decolorarea sigură și controlată: Smart Blonde Bonder Inside – Multi-techniques MT 8: tehnica premium de vopsire a părului blond, care presupune decolorare fără niciun risc. Pentru că în 2021, e dreptul oricui să aspire la produsul complet: blondul desăvârșit, dar și sănătatea părului.

“L’Oréal Blond Studio 8 Bonder Inside Lightening Powder este un protocol de decolorare-îngrijire de la L’Oréal Professionnel cu o formula  versatilă și apreciată de coafori, pentru că deschide până la 8 tonuri, în timp ce accelerează deschiderea pe ton, cu până la 15 minute. Deși actiunea este dublă, se aplică într-o singură etapă și încorporează acid citric și glicină, care protejează elasticitatea părului și îl fortifică simultan cu decolorarea.” – ne spune Florin Noje.

Și coafat, și sănătos

Coordonata principală a lui 2021 e sănătatea, la care aspirăm pe toate planurile, inclusiv în ce privește înfrumusețarea. Unul dintre trendurile lui 2021 este îndreptarea și coafarea sigură a părului, fără degradarea sau arderea firului de păr.

SteamPod 3.0 e un sistem revoluționat de îngrijire care aduce nu doar o coafare sigură, ci o experiență desăvârșită, rapidă, simplă – pentru că să arăți bine nu trebuie să fie o corvoadă. SteamPod 3.0 dă un păr catifelat și strălucitor, complet netezit și fără senzația de uscat sau ars.

Cu ce e diferit SteamPod 3.0 față de alte plăci de păr? Este o placă de păr revoluționară pe bază de abur.

Ce înseamnă acest lucru?

  •  are un rezervor încorporat în care vei turna apă distilată
  • vei selecta temperatura în funcție de părul pe care îl ai 
  • încălzirea excesivă nu este necesară. 

– Florin Noje, ambasador L’Oréal Professionnel

Frumusețea e printre puținii piloni de sprijin pe care îi avem la dispoziție în 2021. Epuizați și copleșiți, în pandemie am înțeles, mai bine ca niciodată, că vizita la salon nu e doar despre înfrumusețare – e despre stare, despre răsfăț, despre întregul proces. Despre Omul care părăsește salonul – mai încrezător, mai bucuros, mai bine. Iar trendurile lui 2021 în jurul acestui atribut gravitează – în jurul mai binelui – stare de bine din interior spre exterior prin look-uri naturale, dar premium, care generează fascinație și nimic mai puțin.

Stiri pe aceeasi tema

De ce sa apelezi si tu la serviciile oferite de un azil de batrani

3 motive pentru care sa apelam la firmele specializate in deratizare si dezinsectie

Cristiana Petrariu Bota

Ce este cafeaua si care sunt avantajele ei

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult